Χριστουγεννιάτικο BAZAAR – “Χαίρει η Φύσις Όλη”

Φέτος τα Χριστούγεννα σας προσκαλούμε να γίνετε μέρος της χαράς μας και όλοι μαζί να σκορπίσουμε χρυσόσκονη νοιαξίματος και αγάπης!

Την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου από τις 17:00 μέχρι τις 21:00 και το Σαββάτο 16 Δεκεμβρίου από τις 10:00 μέχρι τις 21:00, η Ομάδα Κολύμβησης Ιχθύς, σε συνεργασία, με τους πιο υπέροχους ανθρώπους της οικοκοινότητας Αείφαρον και του ΣΕΓΕ, διοργανώνουμε ένα μοναδικό Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό Μπαζάρ!

Αυτό το μπαζάρ θα τα έχει όλα! Λαχειοφόρο αγορά, ΠΟΛΛΑ και ΜΕΓΑΛΑ ΔΩΡΑ από την κλήρωση, δράσεις, εκδηλώσεις, τραγούδια, κεράσματα, θα τα έχει όλααααααα!

Φυσικά, το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων, θα διατεθεί σε 2 οργανισμούς Φάρους, που έχουν στηρίξει με τη σειρά τους, πολλούς συνανθρώπους μας, την οικοκοινότητα Αείφαρον και την καμπάνια #kamiamoni.

Ποιους στηρίζουμε:

  • 1) Η καμπάνια ενημέρωσης και υποστήριξης #kamiamoni του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος – Σ.Ε.Γ.Ε. στηρίζει κάθε γυναίκα που έχει ανάγκη, με στοχευμένες δράσεις άμεσης βοήθειας. Απώτερος στόχος όλων μας είναι η πρόληψη της βίας κατά των γυναικών, οι τρόποι αντιμετώπισης των βαθύτερων αιτιών αυτού του φαινομένου, αλλά και η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση όλων.

Η υπέροχη αυτή οργάνωση θα είναι και ο ένας από τους δύο αποδέκτες της συλλογικής μας προσφοράς αγάπης!

  • 2)  Η αγαπημένη μας οικοκοινότητα Αείφαρον είναι μια κοινότητα ελεύθερων ανθρώπων που βιώνουν το ΕΥ ΖΗΝ μέσα σε ένα πνεύμα ομόνοιας, αγάπης και αδελφοσύνης, που μετρά φέτος 17 χρόνια… μοναδική ίσως συνθήκη για τα σύγχρονα ελληνικά δεδομένα! Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για τη στήριξη της εμπνευσμένης αυτής πρωτοβουλίας!

Κατά τη διάρκεια του χριστουγεννιάτικου μπαζάρ, θα απολαύσουμε τα πάναγνα αγαθά που παράγει στο κτήμα της στην Αρχαία Νεμέα! Βιολογικά προϊόντα φυσικής καλλιέργειας, αγνές αλμυρές και γλυκές νοστιμιές, προϊόντα περιποίησης και ευεξίας, καθώς και χειροποίητα έργα, καλλιτεχνήματα που μέλη του Συλλόγου ετοιμάζουν για εσάς με Αγάπη και πολλές ευχές για Υγεία, Αφθονία και Αρμονία!

Το μπαζάρ μας, όμως, δε σταματά εδώ!

Υπέροχες και μοναδικες δράσεις θα στολίσουν το εορταστικό δέντρο ζωής αυτής της εκδήλωσης!

Δράσεις

1. Το χριστουγεννιάτικο όνειρο του Τόμπι!

Η οικοκοινότητα Αείφαρον έχει ετοιμάσει και δράσεις για παιδιά με αρμονικές μουσικές μελωδίες κι ένα φανταστικό μουσικοχορευτικό παραμύθι! Την Παρασκευή 15/12 στις 19:00 στον 1ο όροφο του κολυμβητηριου μας στην Καλαμαριά ελάτε να ζήσετε την πιο όμορφη μουσική αφήγηση του παραμυθιού “Το χριστουγεννιάτικο όνειρο του Τόμπι”. Απευθύνεται σε όλους, μεγάλους και παιδιά, όσοι πιστοί προσέρθετε! 

”Το Χριστουγεννιάτικο όνειρο του Τόμπι” είναι μία μουσικο-μαγευτική αφήγηση παραμυθιού, που αγγίζει τις πιο ευαίσθητες χορδές κάθε μικρού και μεγάλου παιδιού. Κρυφές αναζητήσεις για την πίστη, την εμπιστοσύνη στην ομάδα, την θεία φύση μας, εναλλάσσονται και κάνουν το ταξίδι μας βαθύ και αποκαλυπτικό. 

Αλήθεια… τι είναι αληθινό και τι όχι;

Το τρυφερό αυτό παραμύθι που εμπνεύστηκε η Σοφία Τασχουνίδου αγκαλιάζουν γνωστές χριστουγεννιάτικες μελωδίες αλλά και μαγικές διασκευασμένες δημιουργίες της PanArmonia στα 432hz από την Παναγιώτα Τέντζου, στην αφήγηση και το τραγούδι και τον Δημήτρη Στάμο στην κιθάρα. 

Γιορτάστε μαζί μας σε έναν κόσμο αρμονίας και αγάπης!

Η συμμετοχή είναι δωρεάν!

Για δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλούμε καλέστε τη γραμματεία μας στα παρακάτω τηλέφωνα  2313054671698 966 5757 ή στη σελίδα μας στο Facebook παρακάτω:

2. Τα Χριστούγεννα του Καραγκιόζη!

Φυσικά ανυπομονούμε και για την παράσταση του Καραγκιόζη ‘Τα Χριστούγεννα του Καραγκιόζη’, από δύο πολύ αγαπημένους μας ανθρώπους: τον Οδυσσέα και το γιο του, Χρυσοβαλάντη, με τις Ονειρικές Σκιές!

Η παράσταση θα γίνει το Σάββατο 16/ 12 στις 12:00,  και θα διαρκέσει περίπου 40 λεπτά. Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4 εώς 9 ετών περίπου!

Εισιτήριο 5 ευρώ (τα έσοδα θα διατεθούν στους δύο οργανισμούς μας και στον μικρό μας καλλιτέχνη Χρυσοβαλάντη!)

Για δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλούμε καλέστε τη γραμματεία μας στα παρακάτω τηλέφωνα  2313054671698 966 5757 ή στη σελίδα μας στο Facebook παρακάτω:

3. Kokedama αγάπης από τα χέρια των παιδιών!

Ένα super fun workshop θα περιμένει τους μικρους μας φίλους από 9 ετών και πάνω, το Σάββατο 16/12 στις 18.30.

Η Oh Gaia σε συνεργασία με την Airplants.gr θα στρώσουν τραπέζι για να υποδεχθούν τα παιδάκια σας και μαζί να δημιουργήσουν την πιο χριστουγεννιάτικη εμπειρία kokedama για καλό σκοπό!

Τα kokedama είναι φυτά που τις ρίζες τους τυλίγει ένα ειδικό μείγμα χώματος, τυλιγμένο από μία μπάλα Moss. Το τελικό σχήμα το δίνει ο σπάγκος με τον οποίο τυλίγουμε του moss και στο τέλος το κρεμάμε ψηλά.

Ακόμη κι αν δεν έχεις καμία εμπειρία στο αντικείμενο, έλα και φέρε τα παιδάκια σου για να βουτήξετε τα χέρια σας στη λάσπη και να φτιάξετε τις δικές σας δημιουργίες. Στο τέλος αυτού του workshop, θα έχεις το ολόδικο σου χριστουγεννιάτικο kokedama να το πάρεις σπίτι και να το κρεμάσεις όπου αγαπάς αλλά και όλη τη γνώση που χρειάζεσαι για να συνεχίσεις να φτιάχνεις τα δικά σου kokedama! Η διάρκεια του workshop είναι 1 ώρα.

Το κόστος συμμετοχής είναι 20 ευρώ και σε αυτό περιλαμβάνονται όλα τα υλικά και τα εργαλεία για να δημιουργήσεις το πιο Christmas kokedama ever!

Το 100% των εσόδων του workshop θα διατεθεί στον ιερό σκοπό της εκδήλωσής μας.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλούμε καλέστε τη γραμματεία μας στα παρακάτω τηλέφωνα  2313054671698 966 5757 ή στη σελίδα μας στο Facebook παρακάτω:

Μπορείτε να αγοράσετε τα εισιτήριά σας για τις παραπάνω δράσεις, στις γραμματείες του Ιχθύ (Καλαμαριά, Apollo Keep Swimming, Εθνικό Κολυμβητήριο), από σήμερα και μέχρι την ημέρα που θα πραγματοποιηθούν.

Τα δώρα μας

Καθημερινά, στις γραμματείες της Ομάδας Κολύμβησης Iχθύς (Καλαμαριά, ΕΘνικό Κολυμβητήριο και στο Apollo Keep Swimming), αλλά και κατά τη διάρκεια του Bazaar, θα μπορείτε να προμηθευτείτε τους λαχνούς για τη μεγάλη μας κλήρωση η οποία θα γίνει με την ολοκλήρωση του Bazaar, και θα κληρώσουμε πολλά υπέροχα δώρα, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω:

  • 1) Ξεκινάμε με τη μεγάλη έκπληξη του Ιχθύ!

    Μία ετήσια, μία τρίμηνη και μία μηνιαία συνδρομή για τους πιο τυχερούς, στην πισίνα της Ομάδας Κολύμβησης Ιχθύς της επιλογής τους! Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα προσφέρουμε σε 3 παιδάκια ό,τι καλύτερο μπορούμε: την φροντίδα, τη γνώση, την εμπειρία μας και τη σωστή διαπαιδαγώγηση για να αγαπήσουν κι αυτά τον αθλητισμό, όσο κι εμείς!

  • 2) Η οικοκοινότητα Αείφαρον προσφέρει απίστευτα δώρα που μας συνδέουν με τη φύση – αλλά και τον ίδιο μας τον εαυτό, ως μέρος της:

Για έναν τυχερό / μία τυχερή, συμμετοχή σε τριήμερο yoga retreat του κέντρου της οικοκοινότητας Αείφαρον στην Αρχαία Νεμέα, για δύο άτομα αξίας 300€! Για άλλους δύο τυχερούς από ένα χριστουγεννιάτικο καλάθι με φυσικά προϊόντα της οικοκοινότητας Αείφαρον αξίας 50€ το καθένα! Ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η φύση και η οικοκοινότητα Αείφαρον!

  • 3) Το δίκτυο ForMe (μία αυτοχρηματοδοτούμενη δράση του Σύνδεσμου Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος – Σ.Ε.Γ.Ε) προσφέρει στη λαχειοφόρο αγορά μας υπέροχα χειροποίητα είδη για εσάς ή για τους αγαπημένους σας:

1 πουγκι με κερι ποτήρι, 4 κουτιά με κεριά βότσαλα, 1 πίνακα #always together σειρά #kamiamoni, 3 μικρά ξύλινα σπιτάκια, 4 ρόμβους με πεταλούδα, 1 γυάλινο συμβολικό με πεταλούδες και 2 ζευγάρια σκουλαρίκια φύλλο origami.

  • 4) Στην παρέα μας και η All About Aquatics Greece & Cyprus, αγαπημένοι συνεργάτες που δεν χάνουν ευκαιρία να προσφέρουν και να συμμετέχουν σε οποιαδήποτε φιλανθρωπική δράση. Με πολυετή εμπειρία σε υπηρεσίες υδροθεραπείας, θεραπευτικής άσκησης, εκμάθησης κολύμβησης, βρεφικής κολύμβησης και κάθε είδους επιμόρφωσης, γνωρίζουν πώς να προσφέρουν φροντίδα και αγάπη!

Στη λαχειοφόρο αγορά του bazaar μας τρεις τυχεροί θα κερδίσουν μία ετήσια, μία τρίμηνη και μία μηνιαία συνδρομή στο πρόγραμμα pilates All About Aquatics Greece & Cyprus που γίνεται στην πισίνα του Ιχθύ στην Καλαμαριά!

Ας γνωρίσουμε έναν έναν τους διοργανωτές μας αλλά και όσους συμμετέχουν και μας στηρίζουν

Σας προσκαλούμε όλους στη μεγάλη μας παρέα, να νιώσουμε το πνεύμα των Χριστουγέννων, να διαλέξουμε πανέμορφα δώρα μεγάλης σημασίας για τους αγαπημένους μας, να χαρίσουμε αγάπη και να στηρίξουμε το θεάρεστο έργο της οικοκοινότητας Αείφαρον και του #kamiamoni. Και φυσικά να ψυχαγωγηθούμε με μουσική, χορό και δράσεις για μικρούς και μεγάλους!

Απολαύστε τα υπέροχα προϊόντα και ψυχαγωγηθείτε με τις δράσεις που έχουμε ετοιμάσει για εσάς!

Η είσοδος στο μπαζάρ είναι ελεύθερη

Που θα γίνει το Bazaar:

Κουντουριώτου 1, Καλαμαριά

(πλησίον Κολυμβητηρίου Ιχθύς)

Μέρες και ώρες λειτουργίας Bazaar:

Παρασκευή 15/12, 17:00 – 21:00

και Σάββατο 16/12, 10:00 – 21:00

Μετάβαση:

Δημόσιες Συγκοινωνίες ΟΑΣΘ

Λεωφορεία 5 και 6 Στάση Πλάτανος

ΙΧ

Ελεύθερο πάρκινγκ στα 60μ (εκτός Σαββάτου πρωί)

Σας περιμένουμε με τρελή χαρά!

Shopping Basket