ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

στο Ιχθύς Aqua Club

Από τηλέφωνα κι αναπληρώσεις μαθημάτων, μέχρι ξεναγήσεις, παρκαδόροι και φιλοσοφικές συζητήσεις! Με εν – συναίσθηση, χαρά και κατανόηση προσπαθούμε πάντα να σας εξυπηρετήσουμε, για να χαλαρώσετε μαζί με τα παιδιά σας και για να περάσετε το χρόνο που μας – σας αφιερώνετε, όσο πιο όμορφα κι εποικοδομητικά γίνεται!

ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Με λένε Χριστίνα Χρυσοχοΐδου κι είμαι ο άνθρωπος στη βάση του Ιχθύ. Σπούδασα Διεθνείς Ευρωπαϊκές Πολιτικές Επιστήμες κι Οικονομικά κι ήθελα πάντα να μάθω όλες τις γλώσσες του κόσμου για να κατανοώ και να γίνομαι κατανοητή…. έτσι μέχρι τώρα έχω καταφέρει να μιλάω 5 γλώσσες, ενώ μ αρέσει πολύ να κολυμπάω και να πετάω χορεύοντας σε πανιά, δηλαδή η aerial dance yoga.

Στην Ομάδα μας ασχολούμαι, από τα οικονομικά και το marketing, μέχρι και την ψυχοθεραπεία όποιου συναντάω  στους χώρους μας, μικρών και μεγάλων, μέσα από το παιχνίδι και τη χαρά. Η μεγάλη μου αγάπη, όμως, είναι η  Εκπαίδευση – η οποία θα θελα να λέγεται Παιδαγωγική για ευνόητους λόγους… Από μικρή ήθελα να ασχοληθώ με τα παιδιά και μέχρι και σήμερα μ αυτά μπορώ να είμαι ο εαυτός μου, αφού ζουν μόνο στο τώρα, γιατί αυτά είναι η πηγή της αλλαγής, γιατί μόνο έτσι θα μπορούσα να τα βοηθήσω και να με βοηθήσουν να αλλάξουμε τον κόσμο προς το καλύτερο….

Ξεκινήσαμε  τη βρεφική κολύμβηση στη Θεσσαλονίκη, το Σεπτέμβριο του 2011, με πολλή αγωνία αλλά κι ανείπωτη χαρά. Κι ο κόσμος μας αγκάλιασε γιατί απλούστατα αγαπάμε πολύ αυτό που κάνουμε και το εξελίσσουμε συνεχώς. Μέχρι τότε, εργαζόμουν σε εταιρείες Marketing από 16 χρονών και ήμουν Συντονίστρια Της Διεθνούς Αμνηστίας στη Θεσσαλονίκη.

Η αλήθεια είναι ότι το να δουλεύεις με παιδιά, όπως και το είσαι γονιός, – είμαι μητέρα 2 πανέμορφων ψυχών – είναι από μόνο του μια πραγματική επανάσταση. Κι αυτό γιατί επιδιώκω καθημερινά μέσα από την αγάπη και το παιχνίδι να διδάξω στον εαυτό μου, στα παιδιά και στους συναδέλφους μου, αξίες, που πολύ πιθανόν οι ίδιοι να μην τις διδαχτήκαμε ποτέ.  Ακριβώς το παραπάνω ήταν κι η αιτία να συμμετέχω μέχρι και σήμερα, είτε ως μαθήτρια στην αρχή, είτε ως ομιλήτρια μετέπειτα,  σε ό,τι είδους σεμινάρια, μετεκπαιδεύσεις, ημερίδες, εργαστήρια κι ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς (Κβαντομηχανική, NLP, Νευροεπιστήμες, Theta Healing, Gestalt, Σεμινάρια Ηγεσίας και άλλα πολλά) γύρω από την καλύτερη ανάπτυξη και εξέλιξη του Σώματος, του Νου και κυρίως του Πνεύματος του Ανθρώπου… Πόσα λίγα ξέρουμε γι αυτό το τελευταίο και πόσο πιο όμορφη, ολοκληρωμένη και συνδεδεμένη με όλα θα’ταν η ζωή μας, αν τα μαθαίναμε όλα αυτά από μικροί…

Για μένα το πιο σημαντικό, είναι να συνδέομαι με ανθρώπους και να επικοινωνώ όλα αυτά που υπάρχουν στην καρδιά μου και το μυαλό μου και που βοήθησαν εμένα να βγω από τις δυσκολίες, για να προχωρήσω στη ζωή μου με Χαρά κι Εμπιστοσύνη.

Κι όταν εμπιστευόμαστε τα παιδιά μας κι αφεθούμε στην ενέργειά τους, που είναι γεμάτη φως, έχουμε πολλά περισσότερα να διδαχθούμε από αυτά , απ ‘ότι να τους διδάξουμε…

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

Από την πόρτα σαν θα μπεις εμένα θα αντικρίσεις ότι και αν θες ότι ζητάς έλα να με ρωτήσεις… Είμαι η Αλεξάνδρα κι εδώ και κάποια χρόνια είμαι στο γραφειάκι μου έξω από τις πισίνες της βρεφικής κολύμβησης ιχθύς….. και πιστέψτε με το απολαμβάνω πολύ!!! Όταν δουλεύεις με παιδιά γίνεσαι και εσύ παιδί, τα γέλια τους, οι αγκαλιές τους, οι σκανδαλιές τους με κάνουν χαρούμενη όλη μέρα. Λατρεύω τη στιγμή που τα μικρά μας ψαράκια έρχονται με ενθουσιασμό και μου διηγούνται τα κατορθώματα τους και φυσικά φουσκώνω από υπερηφάνεια- όπως κάθε γονιός- όταν και το δικό μου ψαράκι, η μικρή μου Βικτώρια κολυμπάει στην πισίνα μας.

ΕΥΗ

Είμαι η Εύη και….από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ασχολούμαι εκτός από τα δύο αγόρια μου πάντα με παιδιά…είναι σπουδαίο να πηγαίνεις με χαρά στην δουλειά σου, να περιμένεις να έρθει η ώρα να ξεκινήσουν τα μικρά μας δελφινάκια να έρχονται…αυτό έχω πάθει εγώ, αυτό ζω!!….σας περιμένω στη γραμματεία πάντα με διάθεση και πάντα πρόθυμη να σας εξυπηρετήσω!

ΕΛΕΝΗ

Γεια σας! Είμαι η Ελένη, το ‘μικρό’ της ομάδας. Μεγαλωμένη παρέα με τρεις αδερφούς η αγάπη για τα παιδιά ξεκίνησε από νωρίς. Παράλληλα με τον Ιχθύ σπουδάζω φιλοσοφία και παιδαγωγική στο ΑΠΘ και ασχολούμαι με την τρέλα μου, τη μουσική. Αυτά από μένα, τα λέμε στo κολυμβητήριο All Star ή στο τηλέφωνοοο!

ΑΝΝΕΤΑ

Είμαι η Αννέτα, από τα καινούργια μέλη της ομάδας! Λατρεύω τα παιδιά, ίσως γιατί κι εγώ αρνούμαι να μεγαλώσω! Αυτό με οδήγησε σε σπουδές ψυχολογίας παιδιών και, φυσικά, στη γραμματεία του Ιχθύ στην Καλαμαριά! Πολύ συχνά θα με βρείτε να κρατάω αγκαλιά έναν μικρό κολυμβητή ή μία μικρή κολυμβήτρια και να μην μπορώ να κρύψω τη χαρά μου!

ΒΙΚΤΩΡΙΑ

Είμαι η Βικτώρια και από πολύ μικρή ασχολούμαι με τον αθλητισμό και τη μουσική. Μετά την αποφοίτηση μου από το Τεφαα Θεσσαλονίκης, βρέθηκα στον Ιχθύ, ως μια νέα προσθήκη στην ομάδα, για την ενημέρωση των γονέων και των αθλητών, σχετικά με τα προγράμματα και τις δράσεις μας. Η καθημερινή επαφή με τα παιδιά, είναι από τα πιο όμορφα και αγνά πράγματα για μένα, καθώς μαθαίνω συνεχώς νέα πράγματα, αυξάνω τη δημιουργικότητα μου και νιώθω γεμάτη στο τέλος της ημέρας. Ανυπομονώ να τα πούμε από κοντά με εσάς και τους μικρούς μας κολυμβητές!

ΧΑΡΑ

Είμαι η Χαρά! Τ' όνομά μου αντιπροσωπεύει αυτό που έχω μέσα μου. Κι αυτό είναι που κράτησα, μεγαλώνοντας τα δύο υπέροχα παιδιά μου και δεν θέλω να χαθεί ποτέ από τον κόσμο. Αυτό λοιπόν θα προσπαθήσω να δώσω και σε σας και τα παιδιά σας.

Σπούδασα επιμελήτρια πτήσεων και ταξίδεψα σε πολλές χώρες. Τα παιδιά όμως ήταν αυτά που πάντα με κέρδιζαν.

Χαίρομαι πολύ λοιπόν που είμαι κι εγώ μέλος αυτής της υπέροχης ομάδας που λέγεται "Ιχθύς" και θα είμαι κοντά σας για συμβουλές, όμορφες συζητήσεις και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Shopping Basket