ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ

Apollo Keep Going

Ακαδημίες | Προαγωνιστική | Αγωνιστική | Ενήλικες

Το κολυμβητήριο Apollo Keep Going αποτελείται από μία μεγάλη εσωτερική πισίνα διαστάσεων 30μ×20μ και 2 μετρα βαθος.  Η θερμοκρασία της πισίνας είναι στους 27 βαθμούς κελσίου. Το Apollo Keep Going είναι το μεγαλύτερο θερμαινόμενο ιδιωτικό κολυμβητήριο με ελεγχόμενη περιεκτικότητα σε χλώριο.

Ο καθαρισμός της πισίνας πραγματοποιείται από εξελιγμένο σύστημα  υψηλής τεχνολογίας ενώ σε όλους τους χώρους λειτουργεί σύστημα εξαερισμού.

ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΧΘΥ...

...ένα τεράστιο βήμα για την κολυμβητική κοινότητα

Η Ισχύς εν τη ενώσει σε όλο της το μεγαλείο, έρχεται για πρώτη φορά στην πόλη μας, να φέρει το Πιο Ολοκληρωμένο πρόγραμμα κολύμβησης για Όλες τις ηλικίες!!!

Μόνο προς τα εμπρός και Άνω..  

Και που θα τα κάνουμε όλα αυτά;

θα αναρωτηθεί κάποιος…

Μα δε θα μπορούσε να είναι πουθενά αλλού, πέρα από το Apollo Keep Going… Up – Όλον…

Ψηλά για όλους δηλαδή!!!

Στις πιο εξελιγμένες εγκαταστάσεις, με τους πιο έμπειρους εκπαιδευτές και νέες συνεργασίες, που θα μας εκτοξεύσουν ως το διάστημα, όπως το Apollo… 

Πάμε όλοι μια βόλτα να κολυμπήσουμε στ’ αστέρια παρέα με τα αστέρια σας;

ΤΜΗΜΑΤΑ

5 – 8 ετών – Ακαδημίες κολύμβησης
8 -12 ετών – Προαγωνιστική κολύμβηση
12+ ετών – Αγωνιστική κολύμβηση
Ενηλίκων

ΩΡΑΡΙΟ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ & ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Δευτέρα έως Παρασκευή 15:30 – 20:30
Σάββατο 09:00 – 14:00

Οι εγκαταστάσεις, αποτελούνται από άνετα αποδυτήρια με πολλά ντους, καφέ με τραπεζοκαθίσματα με θέα στην πισίνα για το συνοδό του παιδιού και μεγάλους  χώρους, για την αναμονή των ενηλίκων και των παιδιών.  Επίσης, ο χώρος μας κλιματίζεται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Με αίσθημα ευθύνης και κοινωνικής προσφοράς στο χώρο έχει τοποθετηθεί απινιδωτής, διότι η ασφάλεια και η πρόληψη είναι πολύ σημαντική για όλους μας.

Η πρόσβαση είναι πανεύκολη από όλες τις μεριές της πόλης, από τον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης, το κέντρο αλλά και από την ανατολική Θεσσαλονίκη. Το κολυμβητήριο διαθέτει μεγάλο και δωρεάν πάρκινγκ.

Τέλος, στο χώρο θα λειτουργεί η γραμματεία μας, πρόθυμη να σας εξυπηρετήσει. Μπορείτε, επίσης, να προμηθευτείτε από εμάς όλων των ειδών τα κολυμβητικά είδη, μαγιώ, σκουφάκια, παντοφλάκια, γυαλιά κλπ. Απευθυνθείτε στη γραμματεία μας !

Φυσικά, οι προπονητές μας είναι πάντα δίπλα στα παιδιά ως καθοδηγητές και υποστηρικτές, ώστε να επιτυγχάνεται στο μέγιστο η εξατομικευμένη προσέγγιση, η ενσυναίσθηση και η προσωποποιημένη μάθηση για κάθε παιδί, όπως κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια με την υψηλού επιπέδου  τεχνογνωσία μας.

Ελάτε να κρατήσουμε δυνατό το ανοσοποιητικό μας σύστημα, με τους πιο ωραίους τρόπους!! Μαθαίνοντας να κολυμπάμε μέσα από το παιχνίδι και τη χαρά!

Πάμε να κολυμπήσουμε στα αστέρια;

Shopping Basket