ΙΧΘΥΣ BUSHCRAFT

Summer Camp 2022

ΤΙ ΕΙΝΑΙ;

Το Bushcraft είναι η μάθηση και η εξάσκηση της τέχνης της υπαίθριας διαβίωσης.

Είναι η Γνώση και η εμπειρία του να ζεις σε αρμονία με το φυσικό περιβάλλον ενός δάσους.

Περιλαμβάνει ενα μεγάλο εύρος εμπειρικής γνώσης όπως:

  • Την αναγνώριση των άγριων χόρτων, των μανιταριών, των δέντρων και τις χρήσεις τους
  • Την περίτεχνη χρήση της φωτιάς
  • Την υπαίθρια κατασκήνωση
  • Την κατασκευή καταφυγίων
  • Την εύρεση και δημιουργία πόσιμου νερου

Όλες τις απαραίτητες γνώσεις, δηλαδή, για την κάλυψη των βασικών αναγκών ενός ανθρώπου, για την επιβίωση και τη διαβίωση, στο φυσικό μας περιβάλλον.

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ BUSHCRAFT CAMP ΜΑΣ;

Από τις 16 Ιουνίου, μόλις κλείσουν τα σχολεία, θα ξεκινήσουμε ένα μοναδικό ταξίδι στον κόσμο του δάσους.

Μια ξεχωριστή ομάδα παιδιών, που θέλουν να ζήσουν την εμπειρία της αυτονομίας στη φύση, από τις ηλικίες των 6 ετών μεχρι 15 ετών, θα μπορέσουν να έρθουν σε επαφή, αλλα και να βουτήξουν στη μάθηση της αληθινής ζωής, σε ένα καμπ στο δάσος, που παρόμοιο του δεν έχει γίνει ποτέ. Παρέα με τον πιο έμπειρο εκπαιδευτή Υπαίθριας Διαβίωσης και τους προπονητές μας, από τις 8-9 το πρωί μέχρι τις 14:00 -15:30 καθημερινά, θα ζήσουμε για 7 εργάσιμες μέρες, μέχρι τις 24 Ιουνίου, μια μοναδική εξόρμηση στη φύση και στα δώρα της. 

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τη μεταφορά των παιδιών, από και προς το δάσος, από 3 κεντρικές στάσεις στην πόλη, οι οποίες θα ανακοινωθούν αργότερα, με βάση τη συμμετοχή.

Συνοπτικά, περιλαμβάνει όλες τις εκπαιδεύσεις, (παιχνίδια στη φύση, άναμμα φωτιάς, μαγείρεμα στη φύση, γνώση των βοτάνων, χλωρίδας και πανίδας τους δάσους κλπ), τις πεζοπορίες και τη μετακίνηση

Στο πρόγραμμα καλό είναι να έχει το κάθε παιδί το ταπεράκι του με το μεσημεριανό, μαζί με δεκατιανό, φρούτο και κάποιο σνακ. Προσφέρεται όμως καθημερινά ένα τσάι με βότανα εποχής, άπλετο νερό και κάποιες φορές θα μαγειρέψουμε με τα παιδιά στη φύση, με προϊόντα τα οποία θα τα παρέχουμε εμείς και θα σας ενημερώσουμε εγκαίρως 2 μερες ή μία ημέρα πριν, στην ομάδα Viber που θα διαμορφώσουμε με τους συμμετέχοντες.

Tο πρόγραμμα του Summer Camp επιβίωσης Bushcraft είναι κατάλληλα διαμορφωμένο για τις ηλικιακές ομάδες των παιδιών που θα συμμετέχουν και είναι απόλυτα ασφαλές. Κατά τη διάρκεια του Bushcraft, και όσο τα παιδιά θα βρίσκονται στο βουνό, καλό είναι να φοράνε μακριά ρούχα

ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ BUSHCRAFT SUMMER CAMP ΜΑΣ;

Στο Σέϊχ Σου, στο δάσος της πόλης μας, κοντά στην Εξοχή, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, για εκτροφή ζώων, εκδηλώσεις και εκπαιδεύσεις παιδιών και εκπαιδευτών, με ασφαλή μονοπάτια για πεζοπορίες, αλλά και εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, κατάλληλους για εκπαίδευση παιδιών και ενηλίκων.

ΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ BUSHCRAFT SUMMER CAMP;

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ BUSHCRAFT SUMMER CAMP:
16/6/22 – 24/6/22

7 εργάσιμες μέρες.

από τις 9:00 στο χώρο μέχρι τις 15:00 περίπου

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΜΑΣ;

Ο Γιάννης Βαρώσης ειναι ενας έμπειρος εκπαιδευτής με πολλά χρόνια εκπαίδευσης σε ομάδες διάσωσης, με πάθος και αφοσίωση για τη φύση. Θα μας δείξει πως να εκτιμούμε τα μικρά και μεγάλα πλάσματα της φύσης, πως να σεβόμαστε αλλα και να απολαμβάνουμε τη φυση, χωρις κατάχρηση, αλλα με αγαπη. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που είναι κινητή εγκυκλοπαίδεια και η μεταδοτικότητά του στην εμπειρική και βιωματική γνώση του δάσους, είναι μοναδική.

Φυσικά, οι υπέροχοι προπονητές μας και μια ψυχολόγος- επίσης μέλος της ομάδας μας στη γραμματεία με πολυετείς εκπαιδεύσεις στο αντικείμενό της – θα στέκονται αρωγοί στο πολύτιμο έργο του Εκπαιδευτή μας Γιάννη, αλλά και φυσικά στα παιδιά μας για τη βοήθεια, τη φροντίδα και την ψυχαγωγία που θα χρειαστούν.

ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ;

1 ΠΕΡΙΟΔΟΣ 16/24 Ιουνίου (7 εργάσιμες ημέρες): 265 €
Στα αδέρφια υπάρχει έκπτωση 5% στο δεύτερο παιδί.

ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ALL INCLUSIVE: 45 €
Στα αδέρφια υπάρχει έκπτωση 5% στο δεύτερο παιδί.


*Προκαταβολή 100 ευρώ στην εγγραφή.

*Το υπόλοιπο ποσό θα πρέπει να έχει εξοφληθεί σε 2 ισόποσες δόσεις, μέχρι και την έναρξη της περιόδου.

*Για ακύρωση θέσης από μέρους σας, έως και 5 μέρες πριν την έναρξη της περιόδου, σας επιστρέφεται το ποσό της προκαταβολής. Για ακύρωση μετά τις 5 μέρες, το πόσο της προκαταβολής θα παρακρατηθεί.

*Στις ανωτέρω τιμές συμπεριλαμβάνονται:

Όλες οι εκπαιδεύσεις, (παιχνίδια στη φύση, άναμμα φωτιάς, μαγείρεμα στη φύση, γνώση των βοτάνων, χλωρίδας και πανίδας τους δάσους κλπ), τις πεζοπορίες και τη μετακίνηση, ένας χυμός κάθε μέρα, το κόστος της ασφάλισης καθώς και ο ΦΠΑ.. 

Στο πρόγραμμα καλό είναι να έχει το κάθε παιδί το ταπεράκι του με το μεσημεριανό, μαζί με δεκατιανό, φρούτο και κάποιο σνακ. Επίσης, κάποιες φορές θα μαγειρέψουμε με τα παιδιά στη φύση, με προϊόντα τα οποία θα τα παρέχουμε εμείς και θα σας ενημερώσουμε εγκαίρως 2 μερες ή μία ημέρα πριν, στην ομάδα Viber που θα διαμορφώσουμε με τους συμμετέχοντες. 

*Σε περίπτωση που επιλέξετε τη φύλαξη του παιδιού σας στο χώρο μας μέχρι τις 4, η παροχή είναι δωρεάν.

Shopping Basket