Χριστουγεννιάτικη Γιορτή 2015!

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή 2015

Ήρθαν τα Χριστούγεννα!!!

Κι ένα απλό ευχαριστώ δεν είναι αρκετό !

Γι αυτό σας προσκαλούμε όλους – με μεγάλη χαρά – μικρούς και μεγάλους, φίλους, γνωστούς κι αγνώστους, να μας τιμήσετε με την παρουσία σας την Τρίτη στις 22 Δεκεμβρίου και ώρα προσέλευσης 17:00 , στο Αθλητικό και πολιτιστικό κέντρο ‘’WE” http://www.weskg.gr/, ώστε να σας πούμε το “Ευχαριστώ” από κοντά και να φάμε μελομακάρονα!

Μια μεγάλη γιορτή για τα πιτσιρίκια μας αλλά και για εμάς!

Την καλλιτεχνική μας ψυχαγωγία θα αναλάβει η υπέροχη ομάδα Theatraction (https://www.facebook.com/theatraction.company) παρουσιάζοντας “το Κουαρτέτο των Χριστουγέννων” για να ταξιδέψουμε παρέα στη μαγεία των Χριστουγέννων.

Και φυσικά γιορτή χωρίς χορό και μαγικά δε γίνεται!

Θα κάνουμε μασάζ, θα χορέψουμε, θα τραγουδήσουμε αλλά και θα μαγευτούμε από τον υπέροχο Μαρμέλο Μαρμελάδα. (https://www.facebook.com/marmelo.manizates?fref=ts )

Και μια που θα μαζευτούμε να τα πούμε όλοι από κοντά, τι θα λέγατε να βοηθήσουμε και μερικά παιδιά;

Οι Ιχθείς σε συνεργασία με το ορφανοτροφείο Μέλισσα (http://www.stegimelissa.gr/) και το Παπάφειο ίδρυμα, θα συγκεντρώσουμε πράγματα που χρειάζονται κάποιοι φίλοι μας! Όποιος θέλει να “ξεφορτωθεί “ κάτι από τα παρακάτω, θα χαρούμε να τα μαζέψουμε και να τα πάμε εκεί που χρειάζονται!

Αναλυτικά τη λίστα με τα προϊόντα θα τη βρείτε εδώ.

Ταυτόχρονα οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν να σκαρφαλώσουν στον τοίχο αναρρίχησης, να κάνουν σκι, ρόλερς, τραμπολίνο ή χειροτεχνίες παρέα με εμάς και τα παιδιά εν δράσει (http://www.kidsinaction.gr/)!

Επίσης θα είναι μια πολύ ωραία ευκαιρία να τα πείτε με τους προπονητές σας  – αφού θα είμαστε όοολοι εκεί – για την εξέλιξη των παιδιών!

Από το Νικόλα, τη Χριστίνα,

το Μάνο, την Αλεξάνδρα, την Αργυρώ, τη Νικολέτα,

το Γιάννη, το Γιάννη, το Γιάννη, το Γιάννη, τον Άγγελο, το Μάριο, την Αυγή, την Κατερίνα και τον Ηλία,

Σας περιμένουμε με τρελή χαρά – ντυμένους αυτή τη φορά – να παίξουμε και να γιορτάσουμε παρέα!

Χορηγοί