2ο Picnic Φίλων Μέριμνας Θεσσαλονίκης

Για 2η συνεχόμενη χρονιά, Οι Φίλοι της Μέριμνας Θεσσαλονίκης διοργανώνουν ένα picnic για μικρούς και μεγάλους! Η  Ομάδα Κολύμβησης Ιχθύς θα βρισκόμαστε εκεί με μοναδικά, πρωτότυπα παιχνίδια και πολλές εκπλήξεις.

Σε μία έκταση 18 στρεμμάτων, όπου στεγάζεται και το Ιππικό Κέντρο Μακεδονίας (ΙΚΕΜ), παιδιά όλων των ηλικιών, μαζί με τους γονείς και τους φίλους τους θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν βόλτα με τα άλογα, να απολαύσουν τη φύση και να πάρουν μέρος σε πρωτότυπα ομαδικά υπαίθρια παιχνίδια και σε καλλιτεχνικά δημιουργικά εργαστήρια, την Κυριακή 6 Οκτωβρίου, από τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.

Επίσης, θα μπορούν να περιηγηθούν ανάμεσα σε πάγκους πώλησης με βιβλία και παιχνίδια, καθώς και να συμμετέχουν στη λαχειοφόρο αγορά, προκειμένου να κερδίσουν πολλά πλούσια δώρα.

Το εισιτήριο εισόδου αφορά μόνο τα παιδιά, ανέρχεται στα 10 ευρώ και περιλαμβάνει lunch box, βόλτα με πόνι και συμμετοχή στα εργαστήρια. Οι γονείς προσέρχονται δωρεάν και θα μπορούν να εξυπηρετηθούν από το μπαρ του ομίλου, όπου θα απολαύσουν μοναδικές γεύσεις, καταβάλλοντας το αντίστοιχο αντίτιμο.

Όλα τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για τη στήριξη του Συμβουλευτικού Κέντρου της Μέριμνας στη Θεσσαλονίκη (Συμβουλευτικό Κέντρο – Μέριμνα Θεσσαλονίκη), το οποίο προσφέρει εξειδικευμένη ψυχολογική στήριξη σε παιδιά, εφήβους και οικογένειες που αντιμετωπίζουν την αρρώστια και το θάνατο.

Περισσότερες πληροφορίες για την Μέριμνα (Merimna) και το έργο της και στο www.merimna.org.gr

Σας περιμένουμε!

Πληροφορίες-προπώληση προσκλήσεων:

2310510010

6944208320

6972403433

thess@friendsofmerimna.gr