Η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Κολυμβητή

Η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Κολυμβητή για αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 5 έως 9 ετών, έρχεται στις 9 Δεκεμβρίου, στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο και η ομάδα κολύμβησης Ιχθύς θα είναι εκεί πιο δυναμικά από ποτέ! Οι μικροί μας κολυμβητές θα συμμετέχουν στα αγωνίσματα, θα παίξουν παιχνίδια και σκυταλοδρομίες και θα λάβουν όλοι αναμνηστικά διπλώματα!

Δείτε παρακάτω όλες τις λεπτομέρειες!!! Θα χαρούμε να σας δούμε!!!

Με πρωτοβουλία των Συλλόγων και Προπονητών κολύμβησης της Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με τα Ε.Α.Κ. Θεσσαλονίκης, με την υποστήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης, και την βοήθεια της Ν.Α.Β.Ε. διοργανώνεται η Χριστουγεννιάτικη Κολυμβητική Ημερίδα για αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 5 έως 9 ετών με τη σύμφωνη γνώμη των προπονητών. Η ημερίδα θα διεξαχθεί στο ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ κολυμβητήριο (Κλειστή δεξαμενή 50μ.) την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018. Ώρα έναρξης 11:30 για τις όλες τις ηλικίες για αγόρια και κορίτσια. Η προσέλευση των κολυμβητών-τριων πρέπει να γίνει τουλάχιστον μισή ώρα πριν την έναρξη των αγώνων.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 1. Κάθε κολυμβητής –τρια έχει δικαίωμα συμμετοχής σε 1 αγώνισμα
 2. Κάθε κολυμβητής- τρια 5 – 6 – 7 ετών, που συμμετέχει στο αγώνισμα, θα πρέπει να έχει μαζί του, τα πέδιλα και τη σανίδα της κολύμβησης
 3. Οι σειρές θα διεξάγονται ανάλογα την ηλικία και το αγώνισμα και με τη σύμφωνη γνώμη και πρόταση του προπονητή του συλλόγου των συμμετεχόντων κολυμβητών-τριων
 4. Η συμμετοχή κάθε κολυμβητή –τριας θα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΑΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΓΟΝΕΑ που να πιστοποιεί πως δεν υπάρχει πρόβλημα υγείας και μπορεί να συμμετάσχει στην ημερίδα
 5. Το κόστος συμμετοχής του κάθε κολυμβητή –τριας ανέρχεται στα 10 € τα οποία θα κατατεθούν στη διοργανώτρια αρχή από τον κάθε σύλλογο.

Βραβεύσεις: Μετά το πέρας των δραστηριοτήτων θα απονεμηθούν σε όλους τους κολυμβητές και κολυμβήτριες αναμνηστικά διπλώματα «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ» και μετάλλια αγώνων.

Δηλώστε συμμετοχή στις γραμματείες μας μέχρι τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018.

Καλό θα ήταν, να προμηθευτείτε από τις γραμματείες μας -όσοι δεν το έχετε ήδη κάνει- σκουφάκια και μπλουζάκια για την έντονη παρουσία μας, τη συνοχή, την ομοιογένεια και πάνω απ’ όλα την ενότητα της ομάδας μας!

Επειδή έχει μεγάλη σημασία τα παιδάκια μας να έρθουν στους πρώτους τους αγώνες νιώθοντας άνετα και χαρούμενα, παρακαλούμε συζητήστε με τη γραμματεία για την πιθανή συμμετοχή τους.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

ΩΡΑ 11: 30  

 1. 25μ. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ – ΑΓΟΡΙΑ 5, 6 , 7, 8, 9 ΕΤΩΝ
 2. 50μ. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ – ΑΓΟΡΙΑ 8, 9 ΕΤΩΝ
 3. 25μ. ΥΠΤΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ – ΑΓΟΡΙΑ 5, 6 , 7, 8, 9 ΕΤΩΝ
 4. 50μ. ΥΠΤΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ – ΑΓΟΡΙΑ 8, 9 ΕΤΩΝ
 5. 25μ. ΠΕΔΙΛΑ & ΣΑΝΙΔΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ – ΑΓΟΡΙΑ 5,6, 7 ΕΤΩΝ
 6. 25μ. ΠΕΔΙΛΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ – ΑΓΟΡΙΑ 5,6, 7 ΕΤΩΝ
 7. 25μ. ΣΑΝΙΔΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ – ΑΓΟΡΙΑ 5,6, 7 ΕΤΩΝ

Μετά το τέλος του κάθε αγωνίσματος ακολουθεί το πρόγραμμα σκυταλοδρομίας με μπαλόνια και δραστηριότητες με τρεις σταθμούς στην εσωτερική πισίνα.

Σας περιμένουμε!