Τα μεγάλα μας παιδιά κολυμπάνε στο Top Fitness All Star!

Όταν αγαπάς κάτι και το θέλεις πολύ… όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να το αποκτήσεις…

Η αναμονή τελείωσε!

Από 5 Οκτωβρίου κολυμπάμε ξανά, για τις ακαδημίες μας από 7 ετών, σε οκταμελή γκρουπ, σε μια διαδρομή 25 μέτρων, στον υπέροχο χώρο του Top Fitness All Star, στο κέντρο της πόλης! 

Δύο αγαπημένοι μας προπονητές θα εκπαιδεύουν τα παιδιά μας, ενώ η γνωστή μας γραμματεία, θα σας υποδέχεται και θα σας εξυπηρετεί με μεγάλη χαρά για ότι χρειαστεί!

Σας ευχαριστούμε όλους εσάς, που πιστοί όλα αυτά τα χρόνια, μας εμπιστεύεστε τα παιδιά σας για την κολυμβητική τους παιδεία, για την ασφάλειά τους στο νερό μα πάνω από όλα για τη χαρά που μοιραζόμαστε να τους βλέπουμε να τα καταφέρνουν με τον τρόπο τους και με το τρόπο μας. Αυτός, δεν είναι άλλος από τη εστίαση στο κάθε παιδί ξεχωριστά, μέσα από την ενσυναίσθηση και την παρατήρηση, ώστε το παιδί να το επιλέξει και να κάνει τη μάθηση πρόθεση. 

  • Και πως γίνεται επιλογή; 
  • Μα αν του αρέσει! 
  • Και πως του αρέσει; 
  • Μόνο μέσα από το παιχνίδι και τη βιωματική μάθηση!

Μέσα από όλες αυτές τις αλλαγές και τα τρεξίματα για εμάς και τα παιδιά μας, αυτό που μας λείπει είναι η χαρά. 

Ελάτε να ξαναθυμηθούμε τη χαρά του παιχνιδιού, πάντα με γνώμονα την απόλυτη ασφάλεια, την εμπεριστατωμένη γνώση κι εμπειρία μας, και φυσικά σημαία μας, η υγεία όλων!

Και φυσικά δε θα μπορούσαμε να παραβλέψουμε και τις επιθυμίες των γονέων μας! Έχουμε φροντίσει ώστε να λάβετε μια γενναία έκπτωση από το γυμναστήριο, ώστε να συνεχίσετε όποιοι το επιθυμείτε, το παράλληλο πρόγραμμα γονέα- παιδιού, σε εκείνες ή σε άλλες ώρες! Ρωτήστε για λεπτομέρειες στο εξής τηλέφωνο:231 020 0002

Σας περιμένουμε με τεράστια χαρά και σας στέλνουμε μια ζεστή διαδικτυακή αγκαλιά!

ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020 ΚΟΛΥΜΠΑΜΕ!!!

*Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Προτεραιότητα θα έχουν τα παλιά μας μέλη.