SUMMER CAMP

καλοκαιρινή απασχόληση

ΙΧΘΥΣ SUMMER CAMP

Η Διασκέδαση, το παιχνίδι και η Χαρά συνεχίζονται και φέτος το καλοκαίρι!

To Summer Camp Ιχθύς by the Sea, έχει φωλιάσει στις καρδιές όλων των παιδιών, ως η απόλυτη καλοκαιρινή διασκέδαση!

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ

Κάθε Δευτέρα & Παρασκευή:

Θαλάσσιο Πάρκο με φουσκωτά στο  Wave Water Park. Πριν και μετά το παιχνίδι με τα φουσκωτά, ακριβώς δίπλα, μας φιλοξενεί το beach bar Almiriki, όπου έχουμε ένα σκιερό μέρος να “παστωθούμε” με αντιηλιακό, να αλλάξουμε, να ξεκουραστούμε, να φάμε το φαγητό και το σνακ μας και όταν έρθει η ώρα να ετοιμαστούμεγια την επιστροφή!

 

Κάθε Τρίτη, Τετάρτη & Πέμπτη:

Ατελείωτα παιχνίδια στη θάλασσα στo Carousel.

Φυσικά και εδώ έχουμε ένα σκιερό μέρος να “παστωθούμε” με αντιηλιακό, να αλλάξουμε, να ξεκουραστούμε, να φάμε το φαγητό και το σνακ μας και όταν έρθει η ώρα να ετοιμαστούμεγια την επιστροφή!

8 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Το πιο σούπερ, καλοκαιρινό πρόγραμμα αθλοπαιδείας, επανέρχεται για όγδοη συνεχόμενη χρονιά, ακόμη πιο ξέγνοιαστα και χαρούμενα, για παιδιά 4 ετών και άνω. ΠΑΝΤΑ με κύρια εφόδια την ασφάλεια, την εν–συναίσθηση και την ψυχαγωγία!

Καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου, τα παιδιά θα παραλαμβάνονται το πρωί (χωρίς γονείς), από κεντρικά σημεία της πόλης. Όλοι μαζί θα πηγαίνουμε στη θάλασσα για παιχνίδι εντός κι εκτός νερού και το μεσημέρι θα επιστρέφουμε φαγωμένοι, στεγνοί, και γεμάτοι χαρά – αλλά λίγο κουρασμένοι – στον τόπο παραλαβής.

Το πρόγραμμα ξεκινάει τη Δευτέρα 19 Ιουνίου και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 14 Ιουλίου, ενώ περιλαμβάνει μεταφορά, την πιο σούπερ δημιουργική απασχόληση – αθλητισμό-  ψυχαγωγία – άσκηση, κολύμβηση στη θάλασσα και προσεγμένο φαγητό, σε ατομικές μερίδες.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Εξοπλισμός που παρέχουμε: μακαρόνια, σανίδες, body boards, μπάλες, ρακέτες, βατραχοπέδιλα, παιχνίδια διάφορα, κουβαδάκια, εξοπλισμός ζωγραφικής, βιβλία κ.α.

1 ΠΕΡΙΟΔΟΣ (1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ): 265 €
Στα αδέρφια υπάρχει έκπτωση 5% στο δεύτερο παιδί.

2 ΠΕΡΙΟΔΟΙ (2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ): 480 € (ΕΚΠΤΩΣΗ 10%)
Στα αδέρφια υπάρχει επιπλέον έκπτωση 5% στο δεύτερο παιδί.

3 ΠΕΡΙΟΔΟΙ (3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ): 690 € (ΕΚΠΤΩΣΗ 13%)
Στα αδέρφια υπάρχει επιπλέον έκπτωση 5% στο δεύτερο παιδί.

4 ΠΕΡΙΟΔΟΙ (4 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ): 900 € (ΕΚΠΤΩΣΗ 15%)
Στα αδέρφια υπάρχει επιπλέον έκπτωση 5% στο δεύτερο παιδί.

ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ALL INCLUSIVE: 65 €
Στα αδέρφια υπάρχει έκπτωση 5% στο δεύτερο παιδί.

*Προκαταβολή 100 ευρώ στην εγγραφή.

*Το υπόλοιπο ποσό θα πρέπει να έχει εξοφληθεί σε 2 ισόποσες δόσεις, μέχρι και την έναρξη της περιόδου.

*Για ακύρωση θέσης από μέρους σας, έως και 5 μέρες πριν την έναρξη της περιόδου, σας επιστρέφεται το ποσό της προκαταβολής. Για ακύρωση μετά τις 5 μέρες, το πόσο της προκαταβολής θα παρακρατηθεί.

*Στις ανωτέρω τιμές συμπεριλαμβάνονται: η μεταφορά των παιδιών, η πιο σούπερ δημιουργική απασχόληση – ψυχαγωγία – άσκηση και κολύμβηση στη θάλασσα, η χρήση του θαλάσσιου πάρκου με τα φουσκωτά, το φαγητό, το κόστος της ασφάλισης καθώς και ο ΦΠΑ.

*Σε περίπτωση που επιλέξετε τη φύλαξη του παιδιού σας στο χώρο μας μέχρι τις 16:00, η παροχή είναι δωρεάν.

Αρχικά θα πρέπει να γνωρίζετε πως θα σας δοθεί υπεύθυνη δήλωση που θα μας δίνει την άδεια να ταξιδέψουμε και να καλοπεράσουμε με τα παιδιά σας, η οποία θα πρέπει να είναι υπογεγραμμένη και από τους δύο γονείς. Σε αυτή τη δήλωση θα αναφέρονται αναλυτικά και οι όποιες ιδιαιτερότητες του παιδιού σε σχέση με θέματα υγείας (πχ. αλλεργίες φαγητού, υγιεινής κλπ.).

Παράλληλα θα υπάρχει και ασφαλιστική κάλυψη και ένα αυτοκίνητο της ασφαλιστικής εταιρείας πάντα σε stand by, σε περίπτωση άμεσης ανάγκης.

Έχουμε πάντα μαζί μας κουτί πρώτων βοηθειών (πλήρως εξοπλισμένο) στο λεωφορείο και στο χώρο παιχνιδιού.

Ακόμα, έχουμε συνεργασία με παιδίατρο που θα βρίσκεται κοντά μας ώστε να μπορούμε να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο για τους μικρούς μας φίλους.

Τέλος, θα χρειαστεί να μας προσκομίσετε μια ιατρική βεβαίωση παιδιάτρου που να αναγράφει ότι το παιδί είναι υγιές και ότι του επιτρέπονται οι αθλοπαιδείες στη θάλασσα.

Όλοι οι συνοδοί είναι ναυαγοσώστες κάτοχοι πτυχίων πρώτων βοηθειών κι εκπαιδευμένοι από το Νικόλα Χατζηγιακουμή. 

Υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος με πλούσια σκιά – εκτός νερού – για εμάς και τα παιδιά.

Μέσα στο νερό θα μπαίνουν τμηματικά τα παιδιά κι εδώ πάλι έχουμε ειδικά περιορισμένο χώρο και πολλούς προπονητές!

Μόλις φτάνουμε, θα πηγαίνουμε στο χώρο σκίασης και θα παστωνόμαστε στο αντιηλιακό, θα φοράμε τα καπελάκια μας και θα ξεκινάμε τις οργανωμένες ή μη δραστηριότητες.

Θα πρέπει να έχουν 2 αλλαξιές με εσώρουχα, ρούχα ελαφριά, (ζακέτα της αθάνατης ελληνίδας μάνας) 3 μαγιώ (sos), μωρομάντηλα, αντιηλιακό, 2 πετσέτες, μπάρα δημητριακών ή ρυζογκοφρέτες ή κάποιο εύκολο σνακ που δε χαλάει στην τσάντα, αν πιστεύετε ότι το φαγητό που προσφέρουμε (βλέπε παρακάτω) δεν θα φτάσει για το παιδί σας.

Αν υπάρχει κάποιο φάρμακο που παίρνει, καλό θα ήταν να το ξέρουμε για να το κρατάμε εμείς και να μας το δίνετε στο χέρι στο συνοδό του λεωφορείου με το όνομα του παιδιού πάνω.

Το δρομολόγιο και οι ώρες παραλαβής και αποχώρησης των παιδιών θα ανακοινωθούν μια εβδομάδα πριν την έναρξη του προγράμματος και θα διαμορφωθεί ανάλογα με τις συμμετοχές. Η τελική του μορφή ολοκληρώνεται μια εβδομάδα πριν την έναρξη της περιόδου. 

Η γενική ιδέα είναι ότι υπάρχουν μέχρι και 7 σημεία συνάντησης – παραλαβής στη Θεσσαλονίκη. Ξεκινάμε 8:00 ή 8:30 από την οδό Λαγκαδά, στο ύψος της Σταυρούπολης για τους δυτικούς, κατεβαίνουμε Εγνατία, τη διασχίζουμε και σταματάμε όπου χρειαστεί για τους κεντρώους, έπειτα Κρήνη, Μιαούλη 18 στο κολυμβήτηριό μας για τους Ανατολικούς (κι αν χρειάζεται θα κάνουμε και μια στάση ακόμη στα Πράσινα Φανάρια) και βουρ για Επανομή & Νέους Επιβάτες! Επιστρέφουμε 15:00 με 15:30 το μεσημέρι!

*Ανάλογα με τη συμμετοχή και τις ανάγκες των γονέων θα μπορεί να υπάρξει φύλαξη παιδιών στο κολυμβήτηριό μας, Μιαούλη 18, μέχρι τις 16:00.*

Θα παρέχουμε μια ατομική – παιδική μερίδα φρουτοσαλάτα, ένα χυμό, άφθονο νεράκι και ένα κρύο σάντουιτς στο τέλος πριν φύγουμε.

Επίσης, θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στη φόρμα συμμετοχής, καθώς επίσης και να μας το πείτε από κοντά, ώστε να γνωρίζουμε για περιπτώσεις αλλεργιών.

 Σε περίπτωση που επιλέξετε τη φύλαξη των παιδιών μέχρι τις 16:00 στο κολυμβητήριό μας θα πρέπει να φέρνετε μαζί σας ένα ελαφρύ μεσημεριανό για το παιδί, το οποίο θα διατηρείται σε ψυγείο στο χώρο μας.

Οι αθλοπαιδείες, οι οποίες θα γίνονται στην αμμουδιά αλλά και στη θάλασσα του αγαπημένου μας Carousel περιλαμβάνουν: γυμναστικές στην άμμο, αγωνίσματα τύπου survivor, beach volley, ρακέτες, surf, beach soccer, κουβαδάκια, μήλα, ναυαγοσωστικές ασκήσεις. Επίσης, για δεύτερη χρονιά φέτος προσφέρουμε άφθονο παιχνίδι στο θαλάσσιο πάρκο φουσκωτών Wave Water Park και δίπλα ακριβώς θα μας φιλοξενεί όλη την ημέρα το beach bar Almiriki

Shopping Basket