Summer Camp Ιχθείς Aqua Club 2016

Ιχθύς Summer Camp 2018

Φέτος οι Ιχθείς κολυμπάμε και στη θάλασσα!

Summer Camp Ιχθείς Aqua Club 2016

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε το πιο σούπερ καλοκαιρινό πρόγραμμα αθλοπαιδείας, για παιδιά 4 ετών και άνω (χωρίς γονείς). ΠΑΝΤΑ με κύρια εφόδια την ασφάλεια, την εν -συναίσθηση και την ψυχαγωγία!

Σε ένα υπέροχο beach bar στον Ποταμό Επανωμής – ιδιαίτερα kid – friendly – το Carousel, θα  περάσουμε μαζί με τα πιτσιρίκια μας, τις καθημερινές του Ιουνίου και του Ιουλίου!

Καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου, τα παιδιά θα παραλαμβάνονται το πρωί (χωρίς γονείς), από κεντρικά σημεία της πόλης. Όλοι μαζί θα πηγαίνουμε στη θάλασσα για παιχνίδι εντός κι εκτός νερού και το μεσημέρι θα επιστρέφουμε φαγωμένοι, στεγνοί, και γεμάτοι χαρά – αλλά λίγο κουρασμένοι – στον τόπο παραλαβής.

Το πρόγραμμα ξεκινάει τη Δευτέρα 20 Ιουνίου και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 15 Ιουλίου. Περιλαμβάνει μεταφορά, δημιουργική απασχόληση – ψυχαγωγία – άσκηση και φαγητό.

Χωρίζεται σε δύο περιόδους:

Α’ περίοδος: 20/6/16 – 1/7/16

Β’ περίοδος: 4/7/16 – 15/7/16

 

*Οι θέσεις είναι Περιορισμένες. 

*Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά 4 εώς 10 ετών. Φυσικά οι γονείς μικρότερων παιδιών είναι ευπρόσδεκτοι να έρχονται μαζί με τα ψαράκια μας, ότι ώρα θέλουν κι όποτε θέλουν για καφεδάκι, θάλασσα και παρέα!

Την Παρασκευή 10 Ιουνίου 21:00 το βράδυ  θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συνάντηση στο WE για παρουσίαση, εγγραφές κι απορίες του όλου προγράμματος! και μετά ποτάκι χε χε!!

Πληροφορίες

Συνοδοί

Όλοι οι συνοδοί είναι ναυαγοσώστες κάτοχοι πτυχίων πρώτων βοηθειών κι εκπαιδευμένοι από το Νικόλα Χατζηγιακουμή. Ο διαμορφωμένος χώρος με πλούσια σκιά – εκτός νερού – ειδικά για εμάς , βρίσκεται δίπλα στον πύργο του ναυαγοσώστη της παραλίας, ενώ θα υπάρχουν 12 ενήλικες – εκπαιδευτές για μάξιμουμ 60 παιδιά (συμπεριλαμβανομένου τα έξτρα παιδιά από την παραλία – αν υπάρχουν). Δηλαδή σε εμάς θα είναι 1 ενήλικας προς 5 παιδιά, τη στιγμή που ο νόμος προβλέπει 1 προς 20(!) για εκδρομές στη θάλασσα.

Μέσα στο νερό θα μπαίνουν τμηματικά τα παιδιά κι εδώ πάλι θα έχουμε ειδικά περιορισμένο χώρο με διαδρομές μέσα στη θάλασσα και πολλούς προπονητές!

Οι προπονητές που θα καλύψουν τις εκδρομές είναι οι εξής:

Νικόλας Χατζηγιακουμής, Γιάννης Μυλωνάς, Γιάννης Τζιούφας, Νικολέτα Σιμοπούλου, Γιάννης Τσέφλιος, Αυγή Χουρλιά, Κατερίνα Παρασκευοπούλου, Ηλίας Ρωσσιάδης, Βασίλης Τσακίρης, Βούλα Ταυρίδου, Μοχάμεντ Μαγκάμι και Δώρα Καλπάκη.

Ασφάλεια

Αρχικά θα πρέπει να γνωρίζετε πως θα σας δοθεί υπεύθυνη δήλωση που θα μας δίνει την άδεια να ταξιδέψουμε και να καλοπεράσουμε με τα παιδιά σας , η οποία θα πρέπει να είναι υπογεγραμμένη και από τους δύο γονείς. Σε αυτή τη δήλωση θα αναφέρονται αναλυτικά και οι όποιες ιδιαιτερότητες του παιδιού σε σχέση με θέματα υγείας (πχ. αλλεργίες), φαγητού υγιεινής κλπ.

Παράλληλα θα υπάρχει και ασφαλιστική κάλυψη από την Εθνική Ασφαλιστική.

Ιατρική κάλυψη

Θα έχουμε πάντα μαζί μας κουτί πρώτων βοηθειών (πλήρως εξοπλισμένο) στο λεωφορείο και στο χώρο παιχνιδιού.

Σε συνεργασία με την παιδίατρο κυρία Βλαΐδου Ελένη (6980142939) και με ανοιχτό φαρμακείο δίπλα από το ιατρείο, σε 5 λεπτά απόσταση από το Carousel, θα μπορούμε να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο για τους μικρούς μας φίλους.

Τσάντα παιδιού

Θα πρέπει να έχουν 2 αλλαξιές με εσώρουχα, ρούχα ελαφριά, (ζακέτα της αθάνατης ελληνίδας μάνας) 3 μαγιώ (sos), 2 πετσέτες, Μωρομάντιλα, Αντιηλιακό και μπάρα δημητριακών ή ρυζογκοφρέτες ή κάποιο εύκολο σνακ που δε χαλάει στην τσάντα, αν πιστεύετε ότι το φαγητό που προσφέρουμε (βλέπε παρακάτω) δεν θα φτάσει για το παιδί σας.

Αν υπάρχει κάποιο φάρμακο που παίρνει, καλό θα ήταν να το ξέρουμε για να το κρατάμε εμείς και να μας το δίνετε στο χέρι στο συνοδό του λεωφορείου με το όνομα του παιδιού πάνω.

Ήλιος

Μόλις φτάνουμε, θα πηγαίνουμε στο χώρο σκίασης και θα παστωνόμαστε στο αντιηλιακό, θα φοράμε τα καπελάκια μας και θα ξεκινάμε τις οργανωμένες ή μη δραστηριότητες.

Δρομολόγιο

Το δρομολόγιο θα ανακοινωθεί λίγες μέρες πριν την έναρξη του προγράμματος και θα διαμορφωθεί ανάλογα με τις συμμετοχές. Η γενική ιδέα είναι να υπάρχουν 3 σημεία συνάντησης- παραλαβής. Ξεκινάμε από τα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης για τους δυτικούς, επόμενη στάση Αριστοτέλους για τους κεντρώους, έπειτα Κρήνη , Μιαούλη 18 στο κολυμβητήριό μας για τους Ανατολικούς και βουρ για Ποταμό Επανωμής!

Φαγητό

Θα παρέχουμε μια ατομική – παιδική  μερίδα φρουτοσαλάτα, ένα φρέσκο φυσικό χυμό, ένα νεράκι και ένα κρύο σάντουιτς στο τέλος πριν φύγουμε. Θα δοθεί υπεύθυνη δήλωση με αλλεργίες κλπ( βλέπε παραπάνω).

Εξοπλισμός μας

Μακαρόνια, Σανίδες, Body boards, Μπάλες, Ρακέτες, Βατραχοπέδιλα, Παιχνίδια διάφορα, Κουβαδάκια, Εξοπλισμός Ζωγραφικής κ.α.

Οι αθλοπαιδείες περιλαμβάνουν

Γυμναστικές στην άμμο, beach volley , ρακέτες, surf, beach soccer , κουβαδάκια, μήλα, ναυαγοσωστικές ασκήσεις στη θάλασσα.και πολλά άλλα.

Σε περίπτωση βροχής- καταιγίδας και καταποντισμού

όλο το πρόγραμμα μεταφέρεται στον αθλητικό και πολιτιστικό πολυχώρο  WE, για rollers, αναρρίχηση και πολλά άλλα!!!

Να έχουμε ένα υπέροχο, γεμάτο αθλητικές εμπειρίες καλοκαίρι!!!