ΙΧΘΥΣ SUMMER CAMP

Αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες του καλοκαιριού δημιουργήσαμε με πολλή αγάπη και μεγάλη φροντίδα, το πρόγραμμα Summer Camp του  Ιχθύς Aqua Club. ‘Ετσι τα παιδιά μας θα μπορούν  – μετά τη λήξη του σχολικού έτους και μέχρι τις οικογενειακές διακοπές – να καλοπερνάνε με ατελείωτες βουτιές, παιχνίδια και άθληση, μαθαίνοντας και παίζοντας!

ΤΙ ΕΙΝΑΙ;

Το SUMMER CAMP του Ιχθύς Aqua Club είναι ένα πρόγραμμα καλοκαιρινής δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών μέσα και έξω από το νερό. Περιλαμβάνει ομαδικές δραστηριότητες και αθλοπαιδείες, δίνοντας την αίσθηση διακοπών στα παιδιά. Ακόμη, εξασφαλίζει στους εργαζόμενους γονείς την οργανωμένη απασχόληση των παιδιών τους από Δευτέρα ως Παρασκευή.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ;

Τα πρωινά,καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου, υποδεχόμαστε τα παιδιά μας (χωρίς γονείς) στην πισίνα του Apollo Keep Going. Στην πισίνα τα παιδιά μας απασχολούνται  με παιχνίδια εντός κι εκτός νερού.  Το απόγευμα δίνουμε ξανά ραντεβού για την άλλη μέρα, φαγωμένοι, στεγνοί, και γεμάτοι χαρά – αλλά λίγο κουρασμένοι.

ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ;

Αυτό το καλοκαίρι σας, για ακόμη μία φορά, όλοι εμείς στην ομάδα του Ιχθύς Aqua Club έχουμε φτιάξει ένα μοναδικό πρόγραμμα  για να περάσουμε όλοι μαζί φανταστικές στιγμές με ατελείωτο παιχνίδι. Φέτος, λοιπόν, το Summer Camp Ιχθύς, τα έχει όλα! Αθλοπαιδείες, αθλήματα, παιχνίδια της γειτονιά, καλλιτεχνικά και πολλά άλλα!! Αρκεί να μείνουμε μακριά από τα τάμπλετ!! Τόσο παιχνίδι το αντέχεις;

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
Αντιμετωπίζουμε το προσωπικό μας και τα παιδιά μας, όπως τα μέλη της οικογένειας μας. Θέλουμε τα παιδιά να αναπτύξουν βαθιές φιλίες με άλλα παιδιά και να βρουν θετικά, ενθαρρυντικά πρότυπα στα μέλη του προσωπικού μας. Πιστεύουμε ότι τα παιδιά μαθαίνουν από τη συμπεριφορά των προπονητών τους, γι ‘αυτό και τα μέλη του προσωπικού μας συμμετέχουν ενεργά σε όλες τις δραστηριότητες, αντί απλά να είναι διαιτητές ή να παρακολουθούν από τα παρασκήνια.
ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ
Η βασική μας ιδέα σε ότι κι αν κάνουμε είναι να περνάμε όσο πιο ουσιώδη χρόνο μπορούμε μαζί με τα παιδιά μας, να τα αγκαλιάζουμε, να τα παρατηρούμε κι έτσι μαθαίνουμε να ανταποκρινόμαστε άμεσα στις ανάγκες τους, ώστε να είναι γεμάτα από αγάπη, τόσο σημαντική για την ψυχολογική και κοινωνική τους ανάπτυξη.
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Αναγνωρίζουμε ότι απαιτεί ιδιαίτερο θάρρος από τους γονείς να μας εμπιστευτούν και από τα παιδιά να νιώσουν άνετα και να εξοικειωθούν. Λαμβάνουμε αυτή την ευθύνη πολύ σοβαρά! Ο Ιχθύς Aqua Club, έχοντας την εμπειρία στη σωστή προσέγγιση και τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών μέσα από τα προγράμματά μας (βρεφική κολύμβηση, εκμάθηση και ακαδημίες), αλλά και ως γονείς οι ίδιοι, καταφέραμε και δημιουργήσαμε ένα πρόγραμμα που στηρίζεται στην αγάπη και στην υποστήριξη των παιδιών.

Ακόμη, όλοι οι συνοδοί είναι ναυαγοσώστες, κάτοχοι πτυχίων πρώτων βοηθειών κι εκπαιδευμένοι από το Νικόλα Χατζηγιακουμή. (εκπαιδευτής ναυαγοσωστών, προπονητής θαλασσίου σκι Γ’ κατηγορίας από το τελευταίο επίσημο σχολείο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και πολυετής δράση σε θαλάσσια σπορ).
Previous slide
Next slide

“Αυτό που με εντυπωσιάζει περισσότερο από όλα για το SUMMER CAMP του Ιχθύ είναι ο τρόπος που τα μέλη του προσωπικού ενθαρρύνουν τα παιδιά μου σε ό,τι κάνουν. Θα έρθει στο σπίτι μετά από μια μέρα στο summer camp με ατέλειωτες ιστορίες διασκέδασης και περιπέτειας, χωρίς να συνειδητοποιεί ότι χτίζει χαρακτήρα, ενώ διασκεδάζει. Είναι απλά καταπληκτικό!”

Το πιο σούπερ καλοκαιρινό πρόγραμμα αθλοπαιδείας, ΠΑΝΤΑ με κύρια εφόδια την ασφάλεια, την εν -συναίσθηση και την ψυχαγωγία!

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά 4 ετών και άνω. Φυσικά, οι γονείς μικρότερων παιδιών είναι ευπρόσδεκτοι να έρχονται μαζί με τα ψαράκια μας, ότι ώρα θέλουν κι όποτε θέλουν για καφεδάκι, πισίνα και παρέα!

Shopping Basket