ΝΕΟΙ ΣΤΟΧΟΙ, ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΝΕΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ!

 

Είμαι ο Στράτος Σαββουλίδης και οι λέξεις Ζωή, Ενέργεια, Ηρεμία είναι οι τρεις λέξεις που περιγράφουν απόλυτα τη σχέση μου με το νερό. Από ένα παιδί που δυσφορούσε με την αίσθηση του νερού στο πρόσωπό του, εξελίχθηκα σε ένα άνθρωπο που δεν μπορεί να ζήσει μακριά από αυτό. Αυτή είναι η πορεία της ζωής μου και της σχέσης μου με την κολύμβηση!

Τα τελευταία 13 χρόνια η θέση μου είναι δίπλα στα παιδιά ως προπονητής και δάσκαλος. Με moto ζωής “Do what you love and you will never work a day in your life!” πορεύομαι ως σήμερα και νιώθω απόλυτα τυχερός που βιώνω αυτή την καθημερινή συναναστροφή με τα πιο μοναδικά και ευφάνταστα πλάσματα αυτού του πλανήτη, τα παιδιά! Στόχος μου είναι η εμπειρία, η γνώση και η αγάπη μου για την κολύμβηση, να αποτελέσουν το έναυσμα για να αγαπήσουν πολλά παιδιά το νερό, και την άθληση!

Τα 13 χρόνια πορείας μου ως αθλητής της κολύμβησης αλλά και του αγωνιστικού τρόπου ζωής, σε συνδυασμό με την εμπειρία και το όραμα μου για την εξέλιξη της προπονητικής και παιδαγωγικής διαδικασίας, μου δίνουν τα απαραίτητα εφόδια ώστε να καθοδηγήσω τα παιδιά στο δρόμο της αγωνιστικής κολύμβησης.

*Την Πέμπτη 29/8/2019 έχει προγραμματιστεί η συνάντηση γονέων στο κολυμβητήριο της Αρωγής στις 19.00, για το προαγωνιστικό και αγωνιστικό πρόγραμμα κολύμβησης. Σας περιμένουμε.