Εργαστήρια διατροφής για παιδιά και σεμινάρια διατροφής για γονείς-Ιχθύς Summer Playeat 2021

Εργαστήρια διατροφής για παιδιά και σεμινάρια διατροφής για γονείς

Ιχθύς Summer Playeat 2021

Το μόνο που Thess…να τρως υγιεινά!

Μια σούπερ συνεργασία ξεκινάει φέτος το καλοκαίρι! Η ομάδα κολύμβησης Ιχθύς μαζί με την ομάδα Playeat σας προτείνουμε για φέτος το καλοκαίρι ένα πρωτότυπο, εκπαιδευτικό, βιωματικό πρόγραμμα διατροφικής εκπαίδευσης για παιδιά.

Πώς σας φαίνεται αν τα παιδιά από πολύ μικρά μάθουν πώς λειτουργεί το σώμα τους, από που προέρχεται η τροφή τους και πώς να κάνουν σωστές διατροφικές επιλογές; Σκεφτήκαμε πως αν αυτό γίνει μέσα από το παιχνίδι, τα πειράματα και τη μαγειρική τότε σίγουρα θα είναι κάτι δημιουργικό και απολαυστικό.

Τα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν Πέμπτη 1 Ιουλίου, Πέμπτη 8 Ιουλίου, Πέμπτη 15 Ιουλίου και Πέμπτη 22 Ιουλίου, ώρα 19:00.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα πατώντας το εικονίδιο:

Επειδή όμως η διατροφή είναι οικογενειακή υπόθεση και σας προτείνουμε τα παρακάτω σεμινάρια για γονείς. Επιλέξτε την κάθε εικόνα ξεχωριστά για περισσότερες λεπτομέρειες του αντίστοιχου προγράμματος.

Το πρόγραμμα Βρέφος και Διατροφή θα πραγματοποιηθεί

Δευτέρα 28 Ιουνίου,

Δευτέρα 5 Ιουλίου και

Δευτέρα 12 Ιουλίου, ώρα 19:00. 

Το πρόγραμμα Μεγαλώνοντας Υγιή Παιδιά θα πραγματοποιηθεί

Τετάρτη 30 Ιουνίου,

Τετάρτη 7 Ιουλίου και

Τετάρτη 14 Ιουλίου, ώρα 19:00. 

Το Playeat είναι η Δώρα και η Ελεάννα. Είναι ένα εργαστήριο διατροφής και βιολογίας που δημιουργήθηκε από εμάς για εσάς. 

Πρόκειται για μια παρέα που αγαπά το παιχνίδι, την επιστήμη και τη διατροφή. Μέσα από βιωματικά εργαστήρια μαθαίνουμε μικροί και μεγάλοι για την ισορροπημένη διατροφή και τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση. Μαθαίνουμε πως να βελτιώσουμε την υγεία μας και τη ζωή μας!

Μείνετε ήσυχοι! Έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την πραγματοποίηση του καλοκαιρινού μας προγράμματος διατροφής, πάντα σύμφωνοι με τις νέες υπουργικές διατάξεις, για την πρόληψη και την αντιμετώπιση του Covid-19.