Βιωματικά Εργαστήρια Διατροφής για παιδιά από 3-8 ετών – Ιχθύς Winter Playeat 2021

Βιωματικά Εργαστήρια Διατροφής για παιδιά από 3-8 ετών

Ιχθύς Winter Playeat 2021

Το μόνο που Thess…να τρως υγιεινά!

Μια σούπερ συνεργασία συνεχίζεται και το φθινόπωρο! Η ομάδα κολύμβησης Ιχθύς μαζί με την ομάδα Playeat σας προτείνουμε ένα πρωτότυπο, εκπαιδευτικό, βιωματικό πρόγραμμα διατροφικής εκπαίδευσης για παιδιά.

Πώς σας φαίνεται αν τα παιδιά από πολύ μικρά μάθουν πώς λειτουργεί το σώμα τους, από που προέρχεται η τροφή τους και πώς να κάνουν σωστές διατροφικές επιλογές; Σκεφτήκαμε πως αν αυτό γίνει μέσα από το παιχνίδι, τα πειράματα και τη μαγειρική τότε σίγουρα θα είναι κάτι δημιουργικό και απολαυστικό.

Τα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν 23/9, 30/9, 7/10, 14/10 ώρα 18:00. 

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα πατώντας το εικονίδιο:

Το Playeat είναι η Δώρα και η Ελεάννα. Είναι ένα εργαστήριο διατροφής και βιολογίας που δημιουργήθηκε από εμάς για εσάς. 

Πρόκειται για μια παρέα που αγαπά το παιχνίδι, την επιστήμη και τη διατροφή. Μέσα από βιωματικά εργαστήρια μαθαίνουμε μικροί και μεγάλοι για την ισορροπημένη διατροφή και τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση. Μαθαίνουμε πως να βελτιώσουμε την υγεία μας και τη ζωή μας!


Μείνετε ήσυχοι! Έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την πραγματοποίηση του χειμερινού μας προγράμματος διατροφής, πάντα σύμφωνοι με τις νέες υπουργικές διατάξεις, για την πρόληψη και την αντιμετώπιση του Covid-19.