Η εμπειρία μας συναντά το φιλόδοξο μέλλον! Παρουσίαση στο Α.Π.Θ.!

Την Πέμπτη που μας πέρασε, είχαμε την τιμή να μας καλέσουν στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης – στο μάθημα της ειδικότητας κολύμβησης – για να μιλήσουμε γι’ αυτά που τόσο αγαπάμε, στους νέους φοιτητές: Τη βρεφική κολύμβηση και την Aqua Yoga για εγκύους! Το μοίρασμα των γνώσεων και των εμπειριών μας, με ανθρώπους που ξεκινάνε τώρα την επαγγελματική τους πορεία, είναι κάτι που ξεπερνάει κατά πολύ τα όνειρα μας!
Ευχαριστούμε από καρδιάς τον υπεύθυνο καθηγητή κύριο Λούπο Δημήτριο, που μας άνοιξε τις πόρτες γι αυτό το υπέροχο μοίρασμα και τις τόσο στοχευμένες ερωτήσεις του !
Και φυσικά όλους τους φοιτητές, οι οποίοι – αξίζει να σημειωθεί – παρά τη λογοδιάρροιά μας κι αφού είχε λήξει κατά πολύ το μάθημά τους, μας παρακολουθούσαν με το ίδιο αμείωτο ενδιαφέρον και μας βομβάρδισαν με ερωτήσεις! Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστευτήκατε τα μυαλά και τις καρδιές σας, ώστε να σας προσφέρουμε όχι μόνο νέες ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης, αλλά και προσωπικής ανάπτυξης.
Ευχηθήκαμε κι ευχόμαστε όλα τα νέα παιδιά να μάθουν να ακούν την καρδιά τους, για να μπορέσουν να κυνηγήσουν τα όνειρα που οι ίδιοι θέλουν, μέσα από τη χαρά της επιλογής τους! Μόνο έτσι θα διαπρέψουμε όλοι ως κοινωνία…
Όταν αγαπάμε και χαιρόμαστε μ αυτό που κάνουμε no matter what!
Εις το επανιδείν!