Μέτρα προστασίας και αντιμετώπισης του Covid-19, με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και αμέριστο σεβασμό προς όλους.

Όπως έχουμε πει, αλλά έχετε διαπιστώσει και μόνοι σας, οι συνθήκες υγιεινής στους χώρους μας, είναι παραπάνω από άριστες. Πολλές προδιαγραφές τις εφαρμόζαμε πριν την εποχή του κορονοίου. Αισθανόμενοι όμως, τις ηθικές και κοινωνικές ευθύνες που οι στιγμές που ζούμε απαιτούν, προσθέτουμε κάποια επιπλέον μέτρα, που δεν μας επιβάλλονται αλλά τα επιλέγουμε, για να διασφαλίσουμε στο έπακρο τη μη μετάδοση του ιού!

Είμαστε έτοιμοι για να ξεκινήσουμε τα μαθήματά μας, έχοντας λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, προκειμένου να συνεχίσουμε να ζούμε και να χαιρόμαστε, πάντα όμως με ασφάλεια.

Παρακάτω σας παραθέτουμε τον οδηγό ασφαλούς λειτουργίας για την εποχή που διανύουμε. 

  • Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, αλλά με διπλή προσοχή, θα σας ζητηθεί να προσκομίσετε νέες ιατρικές βεβαιώσεις που να αναγράφουν ότι το παιδί είναι υγιές, ότι του επιτρέπεται η κολύμβηση, ότι δεν πάσχει από covid-19 και ότι δεν έχει έρθει σε επαφή με κάποιο κρούσμα. 
  • Βάσει των οδηγιών του ΕΟΔΔΥ η χρήση μάσκας δεν είναι υποχρεωτική και συνίσταται σε χώρους όπου υπάρχει συνωστισμός. Φυσικά, υπάρχει αντισηπτικό σε διάφορα σημεία στους χώρους αναμονής αλλά και στα αποδυτήρια. 
  • Όσον αφορά στο προσωπικό που θα σας εξυπηρετήσει, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι όλοι μας, μετά τις υπέροχες διακοπές μας, και πριν έρθουμε σε επαφή μεταξύ μας αλλά και μαζί σας, υποβληθήκαμε σε τεστ κορονοιού
  • Ακόμη πιο σημαντικό, όμως, είναι να γνωρίζετε ότι οι πισίνες είναι ο πιο αποστειρωμένος χώρος άθλησης, λόγω της ύπαρξης χλωρίου. Πράγματι, το χλώριο σε συνδυασμό με τις επιπλέον μεθόδους απολύμανσης του νερού μας, (όζον και UV), προσφέρουν τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια! Σύμφωνα με τις νέες έρευνες όχι μόνο δε μεταδίδεται στο νερό της πισίνας ο ιός, αλλά Εξουδετερώνεται!
  • Σύμφωνα με τις οδηγίες που εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, από 01/08/22  δεν υπάρχουν περιορισμοί και ισχύουν οι γενικές οδηγίες προστασίας της Δημόσιας Υγείας.

Ο αριθμός συμμετεχόντων στις πισίνες μας (και άρα στο χώρο των αποδυτηρίων) δεν υπόκειται σε περιορισμούς και λειτουργούμε με 100% πληρότητα.

Η πισίνα μας στην Καλαμαριά διαθέτει ένα εξελιγμένο σύστημα εξαερισμού όπου εφαρμόζεται ψύξη-θέρμανση-αφύγρανση! Για την ακρίβεια είναι σα να βρισκόμαστε σε ανοιχτή πισίνα μιας και ο φρέσκος αέρας ανανεώνεται 8 φορές τη μέρα! 

Μείνετε λοιπόν ήσυχοι και να γνωρίζετε ότι, ότι κι αν χρειαστεί θα το πράξουμε και μελετάμε ήδη ακόμη πιο εξελιγμένα συστήματα απολύμανσης που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού!

Σας περιμένουμε για τα πιο ξέγνοιαστα και covid-free μαθήματα κολύμβησης που έγιναν ποτέ.