Οι Ιχθείς Aqua Club – Baby Swimming Thessaloniki στην ημερίδα Mammy’s World

Η 2η διαδραστική ημερίδα για όλη την οικογένεια Mammy’s World είναι και πάλι εδώ! Το Σάββατο, 21/4/18, στις 14:00  στο υπέροχο MAKEDONIA PALACE, μιλάμε για τα οφέλη της βρεφικής κολύμβησης και της Aqua Yoga για εγκύους στη μοναδική ημερίδα για την επιστημονική ενημέρωση της σύγχρονης μητέρας, Mammy’s World!
Με θέα τον Θερμαϊκό από το υπέροχο MAKEDONIA PALACE σας περιμένουμε όλους και όλες με τα παιδιά σας από τις 10:00, να παρακολουθήσετε μια πολυθεματική επιστημονική ημερίδα, από τους καλύτερους στο είδος τους για όλα τα θέματα που απασχολούν την σύγχρονη μητέρα και πατέρα. Έγκριτοι καθηγητές της ιατρικής σχολής του Α.Π.Θ. και διακεκριμένοι επαγγελματίες υγείας θα παρουσιάσουν μια πλήρως εμπεριστατωμένη και τεκμηριωμένη γνώμη για θέματα υγείας από τη στιγμή της σύλληψης ενός παιδιού έως και την ανάπτυξη του έως δώδεκα ετών, θεματικές ενότητες από τον κλάδο της γυναικολογίας, υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, ψυχολογίας, ψυχιατρικής, παιδιατρικής, λογοθεραπείας, άθλησης και διατροφολογίας! Στο κλείσιμο διακεκριμένοι δημοσιογράφοι από τα μεγαλύτερα ΜΜΕ της πόλης μας θα παραθέσουν ένα ανοιχτό διάλογο με όλους εσάς για το παιδί και την χρήση των social media!
Στο φουαγιέ του ξενοδοχείου θα λειτουργήσουν  εργαστήρια για παιδιά!
Θα μοιραστούν δωράκια σε όσους παραβρεθούν και θα κληρωθούν δώρα ομορφιάς! H ημερίδα διοργανώνεται από την ομάδα ΕΠ7Α, που δραστηριοποιείται στην πρόληψη και προαγωγή υγείας .
Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σας περιμένουμε!