Να έχετε ένα πανέμορφο καλοκαίρι!!!

Άλλη μία φρικιαστική… εεε.. υπέροχη χρονιά έφτασε στο τέλος της!!!

Σας αποχαιρετούμε με έναν κόμπο στο λαιμό, αλλά ταυτόχρονα και με μια γλυκιά γεύση, για όσα προλάβαμε, τουλάχιστον τους 2 τελευταίους μήνες να χαρούμε μαζί σας! Προφανώς και θέλαμε περισσότερο… 

Να ‘ναι καλά το Summer Camp που απολαύσαμε παρέα με τα παιδάκια σας στο νέο μας χώρο το Beach Bar Aloha!

Να ‘ναι καλά τo κολυμβητήριό μας στην Καλαμαριά, αλλά και το Top Fitness All Star φυσικά, που φιλοξένησαν για λίγο τις μικρές και μεγάλες μας ψαρούκλες! 

Να ‘ναι καλά το Εθνικό κολυμβητήριο και όλη η ομάδα της Προαγωνιστικής, γονείς παιδιά και προπονητές, για αυτήν την εξαίρετη, άκρως συνεργατική και συγκινητική παρουσία, όχι μόνο στους αγώνες αλλά και σε κάθε προπόνηση.

Πάνω απ όλα, όμως, να ‘στε καλά όλοι εσείς οι γονείς που κάθε φορά μας συγκινείτε με τη στήριξη, την κατανόηση και το νοιάξιμο που μας δείχνετε, για να μπορούμε να συνεχίζουμε με την ίδια και παραπάνω χαρά να διαμορφώνουμε προγράμματα κατάλληλα στις ανάγκες τις δικές σας!

Ας αποχαιρετιστούμε λοιπόν με ευχές που θα γεμίσουν αισιοδοξία τις ψυχές μας

Ελπίζουμε κι ευχόμαστε να περάσετε ένα καλοκαίρι γεμάτο ασφάλεια, ηρεμία ξεκούραση, τρέλα ξεγνοιασιά και πάνω απ’ όλα .. τι άλλο;;; Φυσικά Χαρά!

Θα χαρούμε να λάβουμε και τις δικές εμπειρίες αυτής της … Ιδιαίτερης χρονιάς.

Μέχρι τότε… να σας Φροντίζετε και να Απολαμβάνετε το πανέμορφο καλοκαίρι σας!

Εις το επανιδείν από το Σεπτέμβρη! 

Το πρόγραμμά μας θα παραμείνει κλειστό από 1/8/21 ως 22/8/21.

Ραντεβού ξανά, τη Δευτέρα 23/8/21 για επανεγγραφές.

Τετάρτη 1/9/21 ξανακολυμπάμε !!! 

Σας ευχαριστούμε ακόμη μια φορά για την εμπιστοσύνη και την αναμονή κι επιφυλασσόμαστε για όλα τα υπέροχα που έρχονται από το Σεπτέμβρη… 

Μείνετε συντονισμένοι!!