Καλοκαιρινή απασχόληση – Ιχθύς Summer Camp 2024

Το μόνο που Thess...Summer Camp Ιχθύς

Η Ξεγνοιασιά, το παιχνίδι και η Χαρά συνεχίζονται και φέτος το καλοκαίρι, αυτή τη φορά στην πιο όμορφη πισίνα της πόλης, με Νέες Ανανεωμένες πιο οικονομικές τιμές για όλους!

To Summer Camp Ιχθύς, έχει φωλιάσει στις καρδιές όλων των παιδιών, ως η απόλυτη καλοκαιρινή ψυχαγωγία και άθληση!

Φέτος το καλοκαίρι, λοιπόν, το πρόγραμμά μας έχει ως εξής:

→ Δευτέρα - Παρασκευή:

8:00 -16:00

…για αθλοπαιδείες εντός και εκτός νερού, με μεγάλο στόχο να μείνουμε όλοι μακριά από τα τάμπλετ!

… Το πιο σούπερ, καλοκαιρινό πρόγραμμα αθλοπαιδείας, επανέρχεται για 9η συνεχόμενη χρονιά, ακόμη πιο ξέγνοιαστα και χαρούμενα, για παιδιά 4 ετών και άνω. ΠΑΝΤΑ με κύρια εφόδια την ασφάλεια, την εν -συναίσθηση και την ψυχαγωγία!

Καθημερινά, εκτός Σαββατοκύριακου, με χαρά θα υποδεχόμαστε τα παιδιά στο κολυμβητήριο Apollo Keep Going, και το απόγευμα σας τα παραδίδουμε φαγωμένα, στεγνά, και γεμάτα χαρά – αλλά και λίγο κουρασμένα.

Η πισίνα μας: Apollo Keep Going

Ο χώρος που θα φιλοξενήσει το φετινό μας Summer Camp είναι το κολυμβητήριο Apollo Keep Going στη Θέρμη. Πολλοί το γνωρίζετε, καθώς ήδη κολυμπάτε εκεί μαζι μας!! Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο κολυμβητήριο, με πολύ μεγάλη πισίνα διαστάσεων 30μ Χ 20m και βάθος 2μ. Θα έχουμε, λοιπόν, άπλετο χώρο για τρελές βουτιές και ατελείωτο παιχνίδι!!

Οι εγκαταστάσεις, αποτελούνται από άνετα αποδυτήρια με πολλά ντους, καφέ με τραπεζοκαθίσματα για να φάμε τα γεύματά μας!  Επίσης, ο χώρος κλιματίζεται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Στον εξωτερικό χώρο του κολυμβητηρίου υπάρχει χώρος πρασίνου αλλά και γήπεδα padel!

Μία ημερήσια αθλητική Κατασκήνωση για όλες τις ηλικίες στην πόλη μας!

Και Τι θα κάνουμε καθημερινά; 

Πάνω απ’ολα το Νερό:

Κολυμβητικά Αθλητικά Παιχνίδια
– Αθλητισμός και παιχνίδι στο νερό
– Βουτιές τρελές 
– Εκμάθηση κολύμβησης (όλα τα στυλ)
– Ναυαγοσωστικά παιχνίδια
– Fun Games

Κι η χαρά δε σταματά εδώ! Πέρα από τις βουτιές στην πισίνα, θα βουτήξουμε παρέα και στις αθλοπαιδείες εκτός νερού! Τα γνωστά μας survivor games θα κλέψουν και πάλι την παράσταση, παρέα με την πρωτοποριακή εκμάθηση padel!

Όμως ούτε εδώ σταματάει το παιχνίδι για τις πιο μικρές ηλικίες! 

Μήλα, ψείρες, σχοινάκι, λάστιχο, τζαμί, αγαλματάκια κ.α. θα ναι μόνο κάποια από τα παιχνίδια που θα μάθουν τα παιδιά μας, όπως παίζαμε κι εμείς στις αλάνες, αλλά με ασφάλεια αυτή τη φορά, σε μία περιφραγμένη έκταση 350 τμ με γκαζόν και σκίαση! 

Κι όποιος έχει και πιο καλλιτεχνική φλέβα…. θα υπάρχει φυσικά και σταθμός παραστατικών τεχνών, Θέατρο, Χορός, Ζωγραφική, ανάγνωση βιβλίων

Ένα είναι σίγουρο… 

Τάμπλετ και οθόνες, δε θα θέλει κανείς να πιάσει!

Όλα συντελούν ώστε και φέτος να περάσουμε κα-τα-πλη-κτι-κα!!

Περίοδοι

Το πρόγραμμα ξεκινάει τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 

και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 19 Ιουλίου, 

Το Summer Camp Ιχθύς  περιλαμβάνει την πιο σούπερ δημιουργική απασχόληση – αθλητισμό-  ψυχαγωγία – άσκηση, κολύμβηση και προσεγμένο πρωϊνό σε ατομικές μερίδες.

Το πρόγραμμα Καλοκαιρινή απασχόληση – Ιχθύς Summer Camp 2024 χωρίζεται σε 4 περιόδους μιας εβδομάδας:

Το πρόγραμμα Καλοκαιρινή απασχόληση – Ιχθύς Summer Camp 2024 απευθύνεται σε παιδιά 4 ετών και άνω. Φυσικά οι γονείς μικρότερων παιδιών είναι ευπρόσδεκτοι να έρχονται μαζί με τα ψαράκια μας, ότι ώρα θέλουν κι όποτε θέλουν για καφεδάκι, πισίνα και παρέα!

Αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα Καλοκαιρινή απασχόληση – Ιχθύς Summer Camp 2024

Ασφάλεια
Αρχικά θα πρέπει να γνωρίζετε πως θα σας δοθεί υπεύθυνη δήλωση η οποία θα πρέπει να είναι υπογεγραμμένη και από τους δύο γονείς. Σε αυτή τη δήλωση θα αναφέρονται αναλυτικά και οι όποιες ιδιαιτερότητες του παιδιού σε σχέση με θέματα υγείας (πχ. αλλεργίες φαγητού, υγιεινής κλπ.) Παράλληλα θα υπάρχει και ασφαλιστική κάλυψη και ένα αυτοκίνητο θα είναι πάντα stand by, σε περίπτωση άμεσης ανάγκης.
Ιατρική κάλυψη
Στο χώρο της πισίνας υπάρχει πάντα κουτί πρώτων βοηθειών καθώς και το προσωπικό μας είναι εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο στις πρώτες βοήθειες σε παιδιά. Τέλος, θα χρειαστεί να μας προσκομίσετε μια ιατρική βεβαίωση παιδιάτρου που να αναγράφει ότι το παιδί είναι υγιές και ότι του επιτρέπονται οι αθλοπαιδείες εντός και εκτός της πισίνας.
Συνοδοί
Όλοι οι συνοδοί είναι ναυαγοσώστες κάτοχοι πτυχίων πρώτων βοηθειών κι εκπαιδευμένοι από το Νικόλα Χατζηγιακουμή. Υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος όπου θα κάνουμε το διάλειμμά μας (στο καφέ του κολυμβητηρίου) και θα φάμε το πρωϊνό και το μεσημεριανό μας Μέσα στο νερό θα μπαίνουν τμηματικά τα παιδιά κι εδώ πάλι έχουμε ειδικά περιορισμένο χώρο και πολλούς προπονητές!
Τσάντα παιδιού
Θα πρέπει να έχουν 2 αλλαξιές με εσώρουχα, ρούχα ελαφριά, (ζακέτα της αθάνατης ελληνίδας μάνας) 3 μαγιώ (sos), μωρομάντηλα, αντιηλιακό, 2 πετσέτες, παγουρίνο, μπάρα δημητριακών ή ρυζογκοφρέτες ή κάποιο εύκολο σνακ που δε χαλάει στην τσάντα (σε περίπτωση που χρειαστεί να φάει παραπάνω από αυτό που προσφέρουμε για πρωΐνό) καθώς και το μεσημεριανό του φαγητό - για το το οποίο θα υπάρχει η δυνατότητα να διατηρηθεί στο ψυγείο. Αν υπάρχει κάποιο φάρμακο που παίρνει, καλό θα ήταν να το ξέρουμε για να το κρατάμε εμείς και να μας το παραδώσετε στη γραμματεία με το όνομα του παιδιού πάνω.
Μεταφορά / Φύλαξη
Η μεταφορά από και προς το κολυμβητήριο γίνεται με δικό σας μέσο. Η προσέλευση των παιδιών στο χώρο πραγματοποιείται από τις 8:00πμ έως τις 9:00πμ. ώστε να ξεκινήσουμε τη μέρα μας και τις δραστηριότητές μας. Στις 4:00μμ το καθημερινό μας πρόγραμμα έχει ολοκληρωθεί και τα παιδιά είναι έτοιμα να τα παραλάβετε. *Ανάλογα με τη συμμετοχή και τις ανάγκες σας, μπορούν να τροποποιηθούν οι ώρες προσέλευσης και αναχώρησης κατόπιν συνεννόησης.
Φαγητό
Για πρωινό θα παρέχουμε στα παιδιά από ένα τοστ, μια ατομική – παιδική μερίδα φρούτο και ένα χυμό. Για το μεσημεριανό, προτείνουμε να φέρνουν μαζί τους τα παιδιά ένα ελαφρύ γεύμα το οποίο θα διατηρηθεί σε ψυγείο στο χώρο μας. Επίσης, θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στη φόρμα συμμετοχής, καθώς επίσης και να μας το πείτε από κοντά, ώστε να γνωρίζουμε για περιπτώσεις αλλεργιών.
Αθλοπαιδείες
Οι αθλοπαιδείες, οι οποίες θα πραγματοποιούνται μέσα στην πισίνα αλλά και στo γρασίδι του εξωτερικού χώρου του κολυμβητηρίου περιλαμβάνουν: κολύμβηση, παιχνίδια στο νερό, γυμναστική, αγωνίσματα τύπου survivor, παιδαγωγικά παιχνίδια, fun games, padel, τοξοβολία, μήλα, ναυαγοσωστικές ασκήσεις πισίνας κλπ
Εξοπλισμός
Εξοπλισμός που παρέχουμε: μακαρόνια, σανίδες, body boards, μπάλες, ρακέτες, βατραχοπέδιλα, hula hoop, παιχνίδια διάφορα, εξοπλισμός ζωγραφικής, βιβλία κ.α.
Previous slide
Next slide

Κόστος Συμμετοχής

1 ΠΕΡΙΟΔΟΣ (1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ): 180 €

2 ΠΕΡΙΟΔΟΙ (2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ): 325 € 

3 ΠΕΡΙΟΔΟΙ (3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ): 470 € 

4 ΠΕΡΙΟΔΟΙ (4 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ): 615 € 

ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ALL INCLUSIVE: 45 €

Σε όλες τις παραπάνω τιμές υπάρχει έκπτωση 5% στο δεύτερο παιδί.

*Προκαταβολή 80 ευρώ με την εγγραφή σας.

*Το υπόλοιπο ποσό θα πρέπει να έχει εξοφληθεί μέχρι και την έναρξη της περιόδου.

*Για ακύρωση θέσης από μέρους σας, έως και 5 μέρες πριν την έναρξη της περιόδου, σας επιστρέφεται το ποσό της προκαταβολής.

Για ακύρωση μετά τις 5 μέρες, το ποσό της προκαταβολής θα παρακρατηθεί.

*Στις ανωτέρω τιμές συμπεριλαμβάνονται:

η πιο σούπερ δημιουργική απασχόληση – ψυχαγωγία – άσκηση και κολύμβηση στην πισίνα, το πρωινό, το κόστος της ασφάλισης καθώς και ο ΦΠΑ.

⇒ Λογαριασμοί ΙΒΑΝ 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:

Χατζηγιακουμής & ΣΙΑ Ε.Ε

IBAN: GR80 0172 2660 0052 6607 9596 416 

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ:

Χατζηγιακουμής & ΣΙΑ Ε.Ε

ΙΒΑΝ: GR27 0110 2330 0000 2330 0193 481

 

 

*Σε περίπτωση που επιλέξετε τη φύλαξη του παιδιού σας στο χώρο μας μέχρι τις 17:00, η παροχή είναι δωρεάν.

Να έχουμε ένα υπέροχο, γεμάτο αθλητικές εμπειρίες καλοκαίρι!!!

Σας περιμενουμε για πολλές βουτιές και παιχνίδια!!

 

Shopping Basket