Βίρα τις άγκυρες! Ιστιοπλοϊκή εκδρομή 22-23 Ιουνίου

 

Ήταν το καλύτερο, το πιο χαρούμενο και το πιο σκαφάτο Σαββατοκύριακο του καλοκαιριού! Επειδή αγαπάμε την πισίνα, τη θάλασσα, τις βάρκες, τα μικρά και μεγάλα πλοία, τα παιχνίδια και όλες τις δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα στο νερό, αλλά κυρίως επειδή αγαπάμε ο ένας τον άλλο, την είδαμε σκαφάτοι και βάλαμε πλώρη για τις πιο γραφικές παραλίες της Χαλκιδικής!

Το Σαββατο 22 και την Κυριακή 23 Ιουνίου μας έβρισκες καπου ανάμεσα στη Νικήτη και την Ακτή Καλογριάς να περνάμε σούπερ. Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα για τους μεγάλους, νόστιμο φαγητό, μουσική, χορός, ιστιοπλοΐα και πολύ θάλασσα για όλους και ατέλειωτες ευκαιρίες για τα Ιχθυόπουλα να δείξουν σε περήφανους γονείς και δασκάλους τις αξιοζήλευτες κολυμβητικές τους ικανότητες. Και κυρίως παιχνίδι! Ατέλειωτο παιχνίδι! Γιατί φίλοι που κολυμπάνε μαζί, μένουν μαζί και γίνονται οικογένεια! Βουτήξαμε, μπουγελωθήκαμε, γίναμε Πειρατές της Καραϊβικής αναζητώντας κρυμμένους θησαυρούς και ηλιοκαμμένοι Καλιφορνέζοι που επιδίδονται με ζήλο σε SUP.

Στο τέλος της ημέρας κρατήσαμε τις αναμνήσεις και την υπόσχεση να περνάμε πάντα τόσο καλά όταν ανταμώνουμε! Να είμαστε γεροί να πάμε και του χρόνου! Σκεφτείτε ιδέες από τώρα! Μέχρι την επόμενη φορά θα μας συντροφεύει το πλούσιο φωτογραφικό υλικό που έχουμε. Ήταν μια δύσκολη μέρα για τη GoPro. Λεπτό δεν ξεκουράστηκε! Αλλά το διασκέδασε όσο κι εμείς!