Γλυκές, υποβρύχιες, χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες για μια ζωή!

Γλυκές, υποβρύχιες, χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις για μια ζωή!

Φέτος τα Χριστούγεννα ο Άγιος Βασίλης θα φορέσει την κόκκινη φορεσιά του, τα βατραχοπέδιλα και τη μάσκα του και θα κάνει βουτιά στην πισίνα μας!

Ξέρει άραγε να κολυμπάει;;;

Ελάτε παιδάκια μαζί με τους γονείς σας να μάθουμε στον Άη Βασίλη να κολυμπά και να ανακαλύψουμε αν επιπλέουν οι κουραμπιέδες! Να βοηθήσουμε τα ξωτικά να τυλίξουν τα δώρα και φυσικά να βγούμε υπέροχες οικογενειακές φωτογραφίες! 

Αυτά λοιπόν, και άλλα πολλά (στολίδια! χριστουγεννιάτικα δέντρα! χιόνια! και ζαχαρωτά…!) θα συναντήσουμε στο υποβρύχιο ραντεβού μας με τον Άη Βασίλη!!! Από τη Δευτέρα, στις 23/12/19, στην πισίνα μας στην Καλαμαριά και για όλη τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων διακοπών, ξεκινάει η πιο μελομακαρονίστικη, αγιοβασιλίτικη, λαμπερή, και χρυσαφένια υποβρύχια φωτογράφιση όλων των εποχων!!!!

Σας περιμένουμε!!!

Το πιο οργανωμένο και έμπειρο crew υποβρύχιων φωτογραφιών, που θα απαθανατίσει τις φοβερές αυτές στιγμές που θα ζήσουμε, είναι η υπερφανταστική Βούλα Γκώτη και το thefstudio, καθώς και οι μοναδικοί NGUE – Northern Greece Underwater Explorers !

Βρέφη, παιδιά,γονείς, Αγιο Βασίληδες, εσωτερικοί φωτογράφοι, εξωτερικοί φωτογράφοι, τρελοί προπονητές, γλυκές γραμματείες,  σκάφανδρα και εξοπλισμοί από άλλο γαλαξία, θείοι, θείες, γιαγιάδες και προπαππούδες, όλη μας χαρά και πολλά πολλά άλλα… υπόσχονται μια εμπειρία αξέχαστου γέλιου και μεγάλης χαλάρωσης!

Φέτος τα Χριστούγεννα, ελάτε να φτιάξουμε παρέα τις πιο αξέχαστες αναμνήσεις μέσα στην πισίνα!

Υ.Γ.

Θυμηθείτε να έχετε μαζί σας κάποιο σνακ ή ελαφρύ γεύμα, καθώς πριν, μετά ή κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης, τα μικρά μας ξωτικά  – μέχρι να βάλουν τις χριστουγεννιάτικες στολές τους – ενδέχεται να υποστούν μικρές καθυστερήσεις…

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση!