Εργαστήρι Ωκυτοκίνης

Τι όμορφα και πρωτότυπα πράγματα συμβαίνουν!

Η ομάδα του StarΒirth σε συνεργασία με την ομάδα κολύμβησης Ιχθύς, διοργανώνει ένα πρωτοποριακό, βιωματικό “Εργαστήρι Ωκυτοκίνης” στις 13/1/20, ώρα 10:00-13:00 στο κολυμβητήριο Ιχθύς Καλαμαριά. Ένα workshop που πλημμυρίζει από αγάπη και είναι ανοιχτό για όλες τις εγκύους, σε οποιαδήποτε περίοδο εγκυμοσύνης.

Η ωκυτοκίνη είναι η ορμόνη της αγάπης, του έρωτα, της χαράς, της ευεξίας και του τοκετού. Ένα έμβρυο ξεκινά την ενδομήτρια ζωή του με αγάπη, γεννιέται με αγάπη και συνεχίζει να έχει ανάγκη την αγάπη στην υπόλοιπη ζωή του. Το είχες σκεφτεί ποτέ αυτό;

Στο εργαστήρι αυτό θα λάβεις όλα τα εργαλεία που χρειάζεσαι για μια θετική εμπειρία τοκετού. Θα μάθεις ποιες είναι οι ορμόνες που συμμετέχουν στη δημιουργία και τη γέννηση του μωρού σου όταν αυτό είναι πραγματικά ώριμο και γιατί είναι τόσο σημαντικές αυτές οι ορμόνες. Συγκεκριμένα θα μάθεις,

πόσο σημαντικό ρόλο διαδραματίζει η ορμόνη ωκυτοκίνη στον τοκετό;

πως μπορούμε να διεγείρουμε την επιτυχή παραγωγή της ώστε να μειώσουμε το στρες και το φόβο ενεργοποιώντας μηχανισμούς μέγιστης χαλάρωσης;

Με ευχάριστες εκπλήξεις, διαδραστικότητα, ζωγραφική και πολλή χαρά, γιορτάζουμε την εγκυμοσύνη σου, τον ερχομό του μωρού σου και μοιραζόμαστε εμπειρίες, όνειρα, προσδοκίες, καθώς και ανησυχίες σε σχέση με την εγκυμοσύνη, τον τοκετό και την προετοιμασία για τη μητρότητα. Θα αναλυθούν τα είδη τοκετού κι ο ρόλος της ορμόνης ωκυτοκίνης στην εκάστοτε περίπτωση.

Η έμπειρη ομάδα του StarΒirth μέσα από το “Εργαστήρι Ωκυτοκίνης”, θα σε παροτρύνει να στραφείς μέσα σου για να αντλήσεις τη δύναμη και τη γνώση που χρειάζεσαι για να γεννήσεις, να χαλαρώσεις, να εμπιστευτείς το σώμα και το μωρό σου, να αφεθείς στη διαδικασία της γέννησης και να χαρείς την εγκυμοσύνη, τον τοκετό και το μωρό σου!

Στο ταξίδι προς τη μητρότητα θα κατανοήσεις πως εσύ χαράσσεις τη διαδρομή. Μετά το workshop θα ανακαλύψεις όλα όσα χρειάζεσαι, ώστε να φτάσεις με ασφάλεια στον προορισμό σου, αλλά και να απολαύσεις τη διαδρομή στο έπακρον.

Τεχνικές βαθιάς χαλάρωσης και ευεξίας δε θα λείψουν, ώστε να διαμορφώσεις ένα ενδομήτριο περιβάλλον γεμάτο αγάπη, γαλήνη και ηρεμία για το μωρό σου. Θα ανακαλύψεις τη δύναμή σου, αυτή που πραγματικά χρειάζεσαι για να φέρεις στον κόσμο το μωρό σου.

To “Εργαστήρι Ωκυτοκίνης” είναι ανοιχτό για όλες τις εγκύους, σε οποιαδήποτε περίοδο εγκυμοσύνης.

Παρέχεται μπουφές με καφέ/τσάι και διάφορα νόστιμα σνακ.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί Μιαούλη 18 & Σμύρνης, Καλαμαριά, στον πρώτο όροφο. (Κολυμβητήριο Ιχθύς). 

Ώρα προσέλευσης 09:45 & ώρα διεξαγωγής σεμιναρίου 10:00-13:00.

Κόστος συμμετοχής: 30 Ευρώ / άτομο (Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ). 

Τα μέλη του Ιχθύ έχουν έκπτωση 5 ευρώ.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΟΡΜΑ

https://forms.gle/KH6EXUr62SxyUmQb8

Ή ΣΤΟ ΤΗΛ:6983880922

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήστε στα παρακάτω τηλέφωνα με τις υπεύθυνες του σεμιναρίου καθώς ο αριθμός συμμετοχών είναι περιορισμένος.

Υπεύθυνες σεμιναρίου:

-Πάντου Στέλλα, Ανεξάρτητη μαία για τον φυσικό τοκετό BSc, Aquanatal Yoga Instructor

τηλ. επικοινωνίας: +30 69 83880922

-Παπαδάκη Φωτεινή, Βοηθός Μητρότητας, Ενεργειακή Ψυχοθεραπεύτρια

τηλ. επικοινωνίας: +30 69 73983862