Έκτακτη ανακοίνωση για το κολυμβητήριο Ιχθύς EUROMEDICA-Αρωγή

Αγαπητοί φίλοι και συνοδοιπόροι,

Μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες, με μεγάλη μας λύπη, σας ενημερώνουμε ότι αποφασίστηκε να μη λειτουργήσει το κολυμβητήριο της Αρωγής για φέτος. 

Μετά τα τελευταία επιδημιολογικά δεδομένα και λαμβάνοντας υπόψη τα τελευταία κρούσματα σε γηροκομεία και χώρους που φιλοξενούν ευπαθείς ομάδες, πραγματοποιήσαμε αλλεπάλληλες συζητήσεις με τη διοίκηση της EUROMEDICA-Αρωγής. Αποφασίστηκε λοιπόν, με έντονο το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης, να μην κολυμπήσουμε στην πισίνα της EUROMEDICA-Αρωγής για αυτή τη χρονιά.

Όμως!

Ο υπέροχος – πλήρως και συνεχόμενα αποστειρωμένος – χώρος μας στην Καλαμαριά, παραμένει καθόλα ασφαλής και θα υποδεχτεί ηλικίες από 40 ημερών εώς 8-9 ετών, μία φορά την εβδομάδα. Φυσικά, οι ενήλικες με το Aqua Aerobic και τη λειτουργική γυμναστική μέσα στο νερό, θα συνεχίσουν να τα καλοπερνάνε, σε επίλεκτες θέσεις. 

Από τα μοναδικά μας προγράμματα, δε θα μπορούσε να λείπει βέβαια και η Aqua Yoga για εγκύους, που αποτελεί κεντρικό θεσμό των υπηρεσιών μας και προετοιμάζει με τον πιο όμορφο τρόπο την έγκυο και το βρέφος. 

Τα εκπαιδευτικά και ψυχολογικά μας σεμινάρια για νέες και καταλληλότερες προσεγγίσεις για εμάς και τα παιδιά μας, φυσικά και θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, προκειμένου να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να εξελισσόμαστε προς το καλύτερο.

Επίσης!

Όταν μια πόρτα κλείνει, μια άλλη ανοίγει πάντα για το κοινότερο καλό.

Με μεγάλη μας χαρά, λοιπόν,σας ανακοινώνουμε ότι για φέτος, η προαγωνιστική κολύμβηση θα κολυμπάει στο Εθνικό Κολυμβητήριο, στο κέντρο της πόλης. Καλέστε μας για λεπτομέρειες στα γνωστά τηλέφωνα. 

Τέλος,

Όσοι μας γνωρίζετε, θα γνωρίζετε καλά ότι δεν καθόμαστε ποτέ στα αυγά μας… Κι όσοι δε μας γνωρίζετε, ελάτε να το κάνετε για να επιβεβαιώσετε του λόγου το αληθές!

Τις επόμενες μέρες θα ανακοινώσουμε ΑΝ και ΠΟΥ θα κολυμπάμε εκ νέου, από το Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο, πάντα με σημαίες μας την ασφάλεια και τη χαρά, όπως όλα αυτά τα χρόνια.

Σας ζητούμε να μείνετε συντονισμένοι, με κατανόηση, υπομονή και πάνω από όλα προσαρμοστικότητα σε αυτές τις περίεργες μέρες που ζούμε όλοι. 

Εμείς είμαστε πάντα εδώ για εσάς με Αγάπη, Ακεραιότητα, Ενσυναίσθηση και Συνεργασία. Είμαστε σίγουροι πως κι εσείς θα κινηθείτε πάνω σε αυτές τις θεμελιώδεις αξίες της ομάδας μας, μένοντας με εμπιστοσύνη και δίνοντάς μας λίγο χρόνο, ώστε να οργανωθούμε άψογα για εσάς και τα παιδιά μας, όπως κάνατε όλα αυτά τα χρόνια.

Είμαστε εδώ για εσάς, πάντα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εσείς;

Σας περιμένουμε με ανείπωτη χαρά!

*Σε περίπτωση προκαταβολής, τα χρήματα θα επιστραφούν ή θα μετατεθούν για το χώρο της Καλαμαριάς, ή όποια άλλη συνεργασία προκύψει στο άμεσο μέλλον, εφόσον φυσικά το επιθυμείτε.