Σεμινάρια Πιστοποίησης Προπονητών στη Βρεφική και Νηπιακή Κολύμβηση STA, 2024 - 2025

Έλα να μάθεις από τους καλύτερους!!!

Ιχθύς Aqua Club και STA

Κατόπιν της πολύχρονης προπονητικής και εκπαιδευτικής μας εμπειρίας στο χώρο της  διοργάνωσης επιτυχημένων σεμιναρίων για προπονητές στη βρεφική και προσχολική κολύμβηση στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, υπό την αιγίδα φυσικά, της Βρετανικής κολυμβητικής ακαδημίας, «Swimming Teachers’ Association (STA)», συνεχίζουμε ακάθεκτοι και σας ανακοινώνουμε με χαρά τα επόμενα σεμινάρια προπονητών Βρεφικής και Νηπιακής Κολύμβησης, τα οποία θα λάβουν χώρα διαδικτυακά (θεωρία) και διά ζώσης (πρακτική).

Ποιοι είναι οι εκπαιδευτές στα Σεμινάρια baby swimming;

ΔΑΝΑΗ ΖΕΛΙΩΤΗ

Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια εκπαιδευτών Βρεφικής κολύμβησης από το Swimming Teaching Association (STA Tutor) 

Θεωρία & Πρακτική
ΝΙΚΟΛΑΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΚΟΥΜΗΣ

Ένας από τους πιο χαρισματικούς εκπαιδευτές βρεφικής κολύμβησης, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, Ιδρυτής της Ομάδας Κολύμβησης Ιχθύς, Εκπαιδευτής εκπαιδευτών βρεφικής και νηπιακής Κολύμβησης, STA Certified, Austswim Certified, Birthlight Certified.

Πρακτική

ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ;

Το θεωρητικό μέρος των σεμιναρίων πραγματοποιείται διαδικτυακά (online) σύμφωνα με το επισυναπτόμενο πρόγραμμα. 

Το πρακτικό μέρος των σεμιναρίων θα πραγματοποιηθεί:

15  Δεκεμβρίου 2024 (Αθήνα) 

9  Μαρτίου 2025 (Λευκωσία)

25  Μαΐου 2025 (Θεσσαλονίκη)

Είναι ίσως το μοναδικό σεμινάριο στην Ελλάδα, όπου θα μπορέσετε να λάβετε πλήρη θεωρητική και πρακτική γνώση, καθώς δίνονται όλα τα απαραίτητα εφόδια, που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να ακολουθήσετε επαγγελματικά την προπονητική κολύμβησης, αν φυσικά υπάρχει κι αγάπη για το νερό και τα παιδιά.

Μεγάλη απορρόφηση αποφοίτων σεμιναρίου:

Τελείωσες το σεμινάριο και ψάχνεις για δουλειά; Στον Ιχθύ Aqua Club, έχουμε μια ομάδα που μεγαλώνει συνεχώς!! Δήλωσε το ενδιαφέρον σου για εργασία μαζί μας και πολύ πιθανό να είσαι ένας από τους επόμενους προπονητές μας στις πισίνες μας!! ...όπως πολλοί απόφοιτοι του σεμιναρίου!

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι βασικές προϋποθέσεις για τη συμμετοχή στο σεμινάριο είναι οι ακόλουθες:

  • Να είναι άνω των 18 ετών
  • Η αγάπη για το νερό και τα παιδιά!

Περισσότερα για τις προϋποθέσεις μπορείτε να βρείτε κι εδώ.

*Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΚΟΣΤΟΣ

Το κόστος του σεμιναρίου είναι 480 ευρώ.

Κλείστε άμεσα τη θέση σας και κερδίστε έκπτωση 30 €!

Early Bird 450€: Για συμμετοχές στο σεμινάριο του STA έως και 30 ημέρες πριν την πρακτική άσκηση που θα επιλέξετε, υπάρχει ειδική/προνομιακή τιμή με έκπτωση 30€ για όσους κλείσουν εγκαίρως τη συμμετοχή τους.

Στην τιμή περιλαμβάνεται η παροχή σνακ και ροφημάτων καθ’όλη τη διάρκεια του σεμιναρίου.

Αν επιθυμείτε κι εσείς να συμμετέχετε στο σεμινάριο μπορείτε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας στην παρακάτω φόρμα και να αποστείλετε το βιογραφικό σας στο cv@ixthys.gr

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να σας βοηθήσουμε για την εύρεση διαμονής, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε εγκαίρως, ώστε να φροντίσουμε για οικονομικότερες τιμές στο πλησιέστερο ξενοδοχείο.

Σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά να μοιραστούμε σπουδαίες γνώσεις κι όμορφες εμπειρίες εξέλιξης!!!

Shopping Basket