ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

της ομάδας κολύμβησης Ιχθύς

ΝΙΚΟΛΑΣ

Είμαι ο Νικόλας Χατζηγιακουμής και πολλοί γονείς πιστεύουν ότι είμαι αμφίβιος. Άλλοι πάλι νομίζουν ότι δεν περπατάω και μόνο κολυμπάω. Φυσικά αυτό δεν ισχύει , γιατί τις ώρες που δεν είμαι μέσα στο νερό μ’αρέσει απλά να φροντίζω και να εξελίσσω τα δυο πράγματα που τόσο αγαπάω. Την οικογένειά μου και την ομάδα κολύμβησης Ιχθύς. Κι έχει πολύ τρέξιμο αλλά διπλάσια χαρά.

Το να παίζω στην πισίνα μαζί με τα παιδιά κι αυτά να με κοιτούν μέσα στα μάτια, ως ο πρώτος τους δάσκαλος, πρώτον με συγκινεί και δεύτερον με κάνει να τα αγαπάω πολύ. Κι αυτά το ξέρουν. Πώς να κρυφτείς απ’ τα παιδιά; Έτσι κι αλλιώς τα ξέρουν όλα. Εκτός φυσικά απ’την κολύμβηση που τους τη μαθαίνω εγώ κι η ομάδα μου!

Ο Νικόλας είναι  Austswim certified,  STA certified και  Birthlight Certified:

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Το κολύμπι είναι ένα μέσο εκτόνωσης που πρέπει κάθε παιδί να έχει στη φαρέτρα του. Μέσα από τη συνεργασία μας, στοχεύουμε στη βελτίωση των αθλητών μας, μέσα από την κοινή αγάπη για την κολύμβηση, ανταλλάσσοντας ιδέες που θα εμπνεύσουν. Επιπροσθέτως, μέσα από την καθημερινή προσπάθεια στην προπόνηση, τις δοκιμασίες βελτίωσης και τους αγώνες, θα διδαχθεί η αφοσίωση στο άθλημα της κολύμβησης και θα ενισχυθεί η αυτοπεποίθηση για την καθημερινή ζωή. Συνολικά, αυτή η συνεργασία θα προσφέρει πολύτιμα μαθήματα για τη ζωή και αγωνιστικό προσανατολισμό στην ομάδα.

Ο Κωνσταντίνος είναι επαγγελματίας προπονητής κολύμβησης και υπήρξε για χρόνια ο ίδιος αθλητής κολύμβησης με διακρίσεις σε Ελλάδα και Εξωτερικό. Είναι Πτυχιούχος ΣΕΦΑΑ με ιδικότητα στην Κολύμβηση αλλά και κάτοχος Μεταπτυχιακού (MSc) με κατεύθυνση την προπονητική σε αθλητές κολύβησης. Επίσης, είναι κάτοχος (PhD) Διδακτορικού με κατεύθυνση την προπονητική σε κολυμβητές καθώς και έχει δημιουργήσει δική του καινοτόμο μέθοδο εκμάθησης κολύμβησης με την ονομασία Tec-Pa (Technique Papadimitriou).

ΗΛΙΑΣ

Mε λένε Ηλία και όσο καιρό θυμάμαι τον εαυτό μου πάντα είμαι μέσα στο νερό. Κολυμπάω από τριών ετών διάφορα ήδη κολύμβησης και πάντα με πείραζαν οι φίλοι μου ότι  έχω βγάλει λέπια. Μεγαλώνοντας ανακάλυψα ότι δεν υπάρχει καλύτερη και πιο υγιής εκγύμναση από το νερό και έμαθα να αγαπάω την πισίνα και να εκτιμάω τις ώρες που περνάω στο νερό. Και τι πιο καλό από το να μεταδίδεις αυτό που αγαπάς σε παιδιά. Έτσι, από την στιγμή που σταμάτησα να κολυμπάω αγωνιστικά ασχολούμαι με την εκμάθηση και έχω ανακαλύψει ότι τίποτα δεν σου φτιάχνει πιο πολύ την ήμερα από το να βλέπεις ένα παιδί να μεγαλώνει και να βελτιώνεται και να ξέρεις ότι έχεις και εσύ βοηθήσει έστω και λίγο σε αυτό  🙂

ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Είμαι η Κατερίνα και εκτός από προπονήτρια βρεφικής κολύμβησης είμαι και ένα μεγάλο.. μωρό! Η παιδική μου φύση, λοιπόν, βγαίνει στην επιφάνεια μέσα από τα παιχνίδια και τις βουτιές με τα μικρά δελφίνια και τις μικρές γοργόνες. Η δουλειά μου είναι το πάθος μου, γιατί μου επιτρέπει να δημιουργώ με την καλύτερη πρώτη ύλη: τα παιδιά, και η ικανοποίηση είναι τεράστια όταν τα παιδιά ανταποκρίνονται και οι γονείς χαλαρώνουν και απολαμβάνουν την χαρά των παιδιών τους.

Ο Κατερίνα είναι STA certified:

Shopping Basket