Να έχετε ένα υπέροχο καλοκαίρι!!!

Τρέξιμο και πάλι αλλαγές και πάλι τρέξιμο… Τις τελευταίες μέρες, ενώ οι περισσότεροι πιθανόν θα ξεχυθήκατε στις παραλίες, οι μισοί από εμάς εργαζόμαστε πυρετωδώς για τη νέα χρονιά… προγράμματα, ανακαινίσεις, τηλέφωνα όλα μέσα!

Όπως όλοι γνωρίζετε, λοιπόν, στο τέλος κάθε χρόνου, πραγματοποιούμε όχι μόνο μια εσωτερική ανασκόπηση για το πως τα πήγαμε γενικότερα, αλλά και μια στοχοθέτηση για όλα τα νέα που ετοιμάζουμε! Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να εξελισσόμαστε και να γινόμαστε όλο και καλύτεροι.

Τα ερωτηματολόγια που συμπληρώνετε στο τέλος κάθε χρόνου είναι για μας η πιο σημαντική τροφή για σκέψη κι οδηγός για σημαντικά μελλοντικά βήματα για την πορεία μας.

Θα θέλαμε, λοιπόν, να σας ζητήσουμε να συμπληρώσετε εδώ το καινούριο, ενώ εδώ μπορείτε να δείτε μια σύνοψη των αποτελεσμάτων του περσινού μας ερωτηματολογίου!

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

Ευχόμαστε σε όλους να περάσετε το χρόνο σας δημιουργικά, ευχάριστα και γεμάτα: Από χαρές κι εμπειρίες που θα σας εξελίξουν και θα σας βοηθήσουν να είστε πιο καλά με τον εαυτό σας και κατ επέκταση με τους άλλους!

Υπέροχο, ξεκούραστο και δημιουργικό καλοκαίρι να έχετε, αγκαλιά με το μικρό παιδί μέσα σας και με τους ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν!

Ραντεβού ξανά, τη Δευτέρα 20/8/18 για επανεγγραφές.

Δευτέρα 3/9/18 ξανακολυμπάμε !!! Keep the dates!

Δείτε εδώ το ωράριο  εγγραφών της νέας χρονιάς!