Η εξέλιξη των παιδιών στην κολύμβηση! Προπονητές και γονείς μαζί!

Πόοοσο μας συγκινήσατε για ακόμη μια φορά… Σ’ αυτήν την πρώτη συνάντηση γονέων και προπονητών για την εξέλιξη των παιδιών στην κολύμβηση -που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες-  γεμίσαμε χαρά ομαδικώς!!!

Γνωρίσαμε ακόμη καλύτερα τα παιδιά μας, κάναμε ένα μικρό απολογισμό της πορείας μας μέχρι τώρα, ενώ σας μιλήσαμε και για τα πλάνα εκπαίδευσης που ακολουθούμε μηνιαίως,(πάντα μέσα από το παιχνίδι).

Η αλήθεια είναι ότι πριν σας υποδεχτούμε, ήμασταν προετοιμασμένοι για όλα… Να μας πείτε φυσικά τα καλά μας, αλλά κι όλα τα στραβά μας…( που φυσικά δεν έχουμε – αλλά λέμε τώρα 🙂 ! ) Προετοιμαστήκαμε, ντυθήκαμε, στολιστήκαμε και περιμέναμε με αγωνία αλλά και λίγο στρες όλους εσάς, τους γονείς που μας εμπιστεύεστε για την εξέλιξη των παιδιών στην κολύμβηση!

Πόσο χαρούμενα μάθαμε τελικά ότι τα παιδιά σας σας λένε ότι περνάνε υπέροχα με εμάς… Και δεν υπάρχει πιο μεγάλη ανταμοιβή από το να μαθαίνουμε ότι η πηγή λέει μόνο την αλήθεια. Μόνο αυτό που νιώθει… Κι όλα αυτά που νιώθουν τα παιδιά σας είναι ακριβώς το όραμά μας! Να μαθαίνουν μέσα από τη χαρά! Μπράβο μας και μπράβο σας!! Κρατάμε σα φυλαχτό τις συμβουλές σας για ακόμη μεγαλύτερη εξέλιξη και τα μπράβο σας μες στην καρδιά μας, για να πάμε ακόμη πιο ψηλά! Σας Ευχαριστούμε όλους!Ήσασταν όλοι σας υπέροχοι!

Εις το επανιδείν!!