🏅

Βραβείο Γε”νέο” Επιχειρείν για τη Χριστίνα Χρυσοχοΐδου 2024

Η δική μας Χριστίνα βραβεύτηκε! Είμαστε πολύ περήφανοι για τη ‘μαμά’ του Ιχθύ, τη Χριστίνα Χρυσοχο΅΄ιδου!!
Επιλέχθηκε μεταξύ των σημαντικότερων νέων κάτω των 40 ετών της Βορείου Ελλάδος στην κατηγορία Γυναικεία Επιχειρηματικότητα και έλαβε το Βραβείο
🏅«Γε ́νέο Επιχειρείν» 2024! Τα βραβεία “Γε΄νέο Επιχειρείν” κάθε χρόνο επιλέγουν τους νέους επιχειρηματίες που ανακαλύπτουν τις ευκαιρίες ανάπτυξης στις σύγχρονες, δύσκολες οικονομικές συγκυρίες και λειτουργούν ως πρότυπα για χιλιάδες άλλους νέους.
Εμείς το ξέραμε ήδη ότι η Χριστίνα μας ήταν πρότυπο, τώρα το αναγνωρίζουν όλοι! Η Χριστίνα νιώθει ευγνώμων για την αναγνώριση αυτή και μοιράζεται το βραβείο με την Ομάδα του Ιχθύ και, φυσικά, με τα μέλη του – εσάς! Εμείς χαρήκαμε τόσο πολύ με το βραβείο της και της το δείξαμε κάνοντάς της έκπληξη και γιορτάζοντας με το δικό μας τρόπο!
Και εις ανώτερα!
Eυχαριστούμε πολύ το περιοδικό Thessdromena καθώς και το ΣΕΓΕ / SEGE – Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος για τη στήριξη της υποψηφιότητας και τη βράβευση!

Summer camp 2024

Καλοκαιρινή απασχόληση – Ιχθύς Summer Camp 2024

Καλοκαιρινή απασχόληση – Ιχθύς Summer Camp 2024! Το μόνο που Thess… Summer Camp Ιχθύς! Η Διασκέδαση, το παιχνίδι και η Χαρά συνεχίζονται και φέτος το καλοκαίρι!

To Summer Camp Ιχθύς, έχει φωλιάσει στις καρδιές όλων των παιδιών ως η απόλυτη καλοκαιρινή διασκέδαση!

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΙΑΝ 2024 wp (1200 x 628 px) (2)

Συνάντηση Γονέων και Προπονητών Ιανουάριος 2024

Σημαντικές σημειώσεις

Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024, 09:00-15:30, στην πισίνα μας στην Καλαμαριά θα πραγματοποιηθεί η πρώτη, για αυτή τη χρονιά, συνάντηση γονέων – προπονητών για να μιλήσουμε για το εξάμηνο που μας πέρασε!

Η συνάντηση απευθύνεται κατά κύριο λόγο στους γονείς που έχουν κάποιο συγκεκριμένο θέμα να συζητήσουν με τους προπονητές των παιδιών τους, ενώ αφορά μόνο στα παιδιά που μπαίνουν στην πισίνα μόνα τους, δηλαδή χωρίς τη συνοδεία των γονέων, σε όποιο χώρο κι αν κολυμπάτε! 

Πώς λοιπόν θα μπορέσω να βοηθήσω το παιδί μου στο θέμα που αντιμετωπίζει κολυμβητικά; Πως θα ενδυναμώσω την κολυμβητική του πορεία και εξέλιξη; Έχει κάποια άρνηση ή είναι κάτι απλό που με τη σωστή καθοδήγηση θα το ξεπεράσει εύκολα και ευχάριστα; Ποιους στόχους θέτουμε για το νέο τρίμηνο και πως τα πήγαμε στο τετράμηνο που πέρασε;

Στη συνάντηση θα παρευρίσκεται και ο τεχνικός διευθντής της Ομάδα κολύμβησης Ιχθύς, Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου, με τον οποίο μπορείτε να συζητήσετε εφόσον το επιθυμείτε, χωρίς να ραντεβού.

Αυτά και πολλά ακόμη θα συζητήσουμε σ’ αυτήν τη συνάντηση γονέων και προπονητών! Οι συναντήσεις είναι ιδιαίτερα σημαντικές, καθώς θα μπορούμε να μοιραζόμαστε από κοινού πολλές χρήσιμες πληροφορίες για να υποστηρίξουμε τα παιδιά αποτελεσματικότερα. 

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΑΣ
ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/01

Η διαδικασία είναι απλή!

Βήμα 1: Βρίσκετε παρακάτω τη φωτογραφία του προπονητή του παιδιού σας.

Βήμα 2: Πατάτε το link της φωτογραφίας του προπονητή.

Βήμα 3: Στην πλατφόρμα που ανοίγει, επιλέγετε μετάβαση στην ημερομηνία.

Βήμα 4: Επιλέγετε την ημερομηνία 28 Ιανουαρίου 2024. 

Βήμα 5: Εμφανίζονται οι διαθέσιμες ώρες. Επιλέγετε την ώρα που σας βολεύει.

Βήμα 6: Συμπληρώνετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Βήμα 7: Πάτατε το κουμπί “Επιβεβαιώστε το ραντεβού σας”.

Βήμα 8: Μπράβο σας! Ολοκληρώσατε τη διαδικασία! Θα λάβετε ένα επιβεβαιωτικό e-mail, με όλες τις λεπτομέρειες της συνάντησης.

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού με τον προπονητή σας για την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024 και ώρες 09:00-15:30 στην Καλαμαριά, έως την Παρασκευή 26/01, στα παρακάτω links:

Κατερίνα Παρασκευοπούλου

Προπονήτρια Ομάδα Κολύμβησης Ιχθύς

Στέλιος Μακρυδάκης

Προπονητής Ομάδα Κολύμβησης Ιχθύς

Βούλα Ταυρίδου

Προπονήτρια Ομάδα Κολύμβησης Ιχθύς 

Ηλίας Ρωσσιάδης

Προπονητής Ομάδα Κολύμβησης Ιχθύς

Πάρης Αγιαννιτόπουλος

Προπονητής Ομάδα Κολύμβησης Ιχθύς

Μαρία – Άσπα Στράτου

Προπονήτρια Ομάδα Κολύμβησης Ιχθύς 

Νάσια Ρόρρου

Προπονήτρια Ομάδα Κολύμβησης Ιχθύς 

Βιργινία Νικολαΐδου

Προπονήτρια Ομάδα Κολύμβησης Ιχθύς 

Κωνσταντίνος Κεχαγίδης

Προπονητής Ομάδα Κολύμβησης Ιχθύς 

Μιχαήλ Τσοτουρίδης

Προπονητής Ομάδα Κολύμβησης Ιχθύς 

Γιώργος Αβραμίδης 

Προπονητής Ομάδα Κολύμβησης Ιχθύς 

Θεοχάρης Μίχος  

Προπονητής Ομάδα Κολύμβησης Ιχθύς 

Γιάννης Φλοκατούλας   

Προπονητής Ομάδα Κολύμβησης Ιχθύς 

Κυριακή 28 Ιανουαρίου θα συναντηθούμε στην Καλαμαριά για αυτό το πολύ σημαντικό και εποικοδομητικό μοίρασμα! Σας περιμένουμε!!!

ixthys-insta-060422-6895-495x400

Σεμινάρια πιστοποίησης προπονητών στη βρεφική και προσχολική κολύμβηση

Η ομάδα κολύμβησης Ιχθύς, μέσα στα πλαίσια της προώθησης και εξέλιξης της βρεφικής κολύμβησης, ως μια ευρέως διαδεδομένη δραστηριότητα στη χώρα μας για γονείς και παιδιά, διοργανώνει σεμινάρια για προπονητές βρεφικής και προσχολικής κολύμβησης.

Τα σεμινάριά μας διοργανώνονται υπό την αιγίδα της Βρετανικής κολυμβητικής ακαδημίας, «Swimming Teachers’ Association (STA)» και είναι διεθνούς πιστοποίησης και αναγνώρισης. Παρέχουν όλη την απαραίτητη γνώση και πρακτική εξάσκηση για να μπορέσετε να ασκήσετε το επάγγελμα του εκπαιδευτή βρεφικής κολύμβησης.

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα λάβετε τίτλο πιστοποίησης από τη Βρετανική Κολυμβητική Ακαδημία (STA):

STA INTERNATIONAL BABY AND PRE-SCHOOL TEACHER

(ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΒΡΕΦΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ)

Γιατί πιστοποίηση από τον STA?

Η Βρετανική κολυμβητική ακαδημία (STA) είναι ένας ανεξάρτητος οργανισμός διδασκαλίας κολύμβησης και διαφύλαξης της ανθρώπινης ζωής που ιδρύθηκε το 1932 και προσφέρει υψηλής ποιότητας εκπαίδευση σε τέσσερις βασικούς τομείς δραστηριότητας: τη διδασκαλία κολύμβησης, τις τεχνικές διάσωσης, τις Πρώτες Βοήθειες και τη διαχείριση δραστηριοτήτων αναψυχής.

Ο STA είναι διεθνώς αναγνωρισμένος και ο μόνος βραβευμένος οργανισμός στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να προσφέρει πιστοποιήσεις για προγράμματα πολλαπλών υδάτινων δραστηριοτήτων – πιστοποιήσεις για τη διδασκαλία κολύμβησης, τις τεχνικές διάσωσης και την αξιοποίηση δεξαμενών κολύμβησης.

Είναι σημαντικό ότι ο STA έχει ως στόχο να αντιπροσωπεύει τις ανάγκες της βιομηχανίας δραστηριοτήτων αναψυχής. Προσπαθεί να αναβαθμίζει το φάσμα των προγραμμάτων διδασκαλίας, να βελτιώνει τις υπηρεσίες για τα μέλη του και να καινοτομεί μέσω του ψηφιακού του χαρτοφυλακίου.

Με την εγγύηση της βρεφικής κολύμβησης Ιχθύς!

Μάθε από τους καλύτερους! 

Γιατί να κάνω σεμινάρια baby swimming στην ομάδα κολύμβησης Ιχθύς

Θα μπορούσαμε να πούμε πολλά για τα πτυχία μας, για την εμπειρία που αποκτήσαμε ως δάσκαλοι βρεφικής κολύμβησης όλα αυτά τα χρόνια στο χώρο, για τις πιστοποιήσεις μας και τις μεθόδους μας αλλά η ουσία είναι μία:

Αγαπάμε πολύ αυτό που κάνουμε κι όταν αγαπάς, η γνώση είναι αυτόματη!

Οι αξίες της ομάδας κολύμβησης Ιχθύς

Αγάπη

Δίνοντας χρόνο σε οτιδήποτε, φτάνεις στην εμπιστοσύνη, μέσα από την τριβή. Όταν εμπιστεύεσαι, αφήνεσαι και έρχεται η αγάπη. Όταν αγαπάς, η γνώση είναι αυτόματη.

Ακεραιότητα

Με την ακεραιότητα ως οδηγό είσαι άνθρωπος με αρχές, αξίες και δικαιοσύνη κι έτσι μπορείς να θέσεις και να πετύχεις τους στόχους σου. Ακεραιότητα είναι να ταιριάζουν τα λόγια με τις πράξεις, η ισορροπία μεταξύ νου – καρδιάς και πνεύματος.

Ενσυναίσθηση

Η ικανότητα να μπαίνω στα παπούτσια σου, να σε συναισθανθώ, να περάσω στο επόμενο επίπεδο και να σε συμπονέσω. Με τη συμπόνοια φτάνουμε στη δοτικότητα και τελικά στην αληθινή αυτογνωσία και εν τέλει στην αλληλοβοήθεια.

Συνεργασία

Ο ίδιος ο Ιχθύς είναι η συνεργασία. Είμαστε ο ένας κομμάτι του άλλου και μόνο μαζί και ενωμένοι μπορούμε να φέρουμε τη γνώση και την εξέλιξη για όλους μας. Η αληθινή πίστη στον εαυτό μας οδηγεί στην αυτοεκτίμηση και στην αυτογνωσία. Με αυτά τα δώρα, ενωμένοι με όλους, μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα.

Έχοντας συμμετάσχει σε αλλεπάλληλα διεθνή συνέδρια και σεμινάρια baby swimming ανά τον κόσμο κι έχοντας εντρυφήσει σε όλες τις νέες παιδαγωγικές προσεγγίσεις, αποφασίσαμε μαζί με τη δική μας εμπειρία, να προσθέσουμε νέα δεδομένα στη διδασκαλία της βρεφικής κολύμβησης.

Η βρεφική κολύμβηση είναι μια ιδιαίτερη δραστηριότητα όπου ένας εκπαιδευτής πρέπει, πρώτα από ολά, να μάθει να παρατηρεί τις αντιδράσεις των βρεφών και να ερμηνεύει τη δική τους γλώσσα. Επίσης, πρέπει να ενδιαφέρεται και να μεριμνά για τη σύνδεση μεταξύ γονέα – παιδιού και να έχει ως μέλημά του τα ταυτόχρονα συναισθήματα όλων των μελών της οικογένειας.

Το προσφάτως ανακαινισμένο κολυμβητήριο Ιχθύς Καλαμαριά είναι ένα πρότυπο κολυμβητικό κέντρο βρεφικής κολύμβησης. Δημιουργήθηκε από εμάς και μόνο μια ξενάγηση στο χώρο μας μπορεί να απαντήσει σε πολλές ερωτήσεις σχετικά με τη βρεφική κολύμβηση. Πρόκειται για ένα λειτουργικό, υψηλής αισθητικής και σύγχρονο κολυμβητήριο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των παιδιών αλλά και των ενηλίκων εφαρμόζοντας βασικές αρχές της παιδοκεντρικής προσέγγισης.

Η πορεία της ομάδας κολύμβησης Ιχθύς ξεκίνησε το 2011 στη Θεσσαλονίκη από την υπηρεσία της βρεφικής κολύμβησης. Οι γονείς και τα παιδιά μας εμπιστεύτηκαν και μας αγάπησαν. Μένοντας σταθεροί στις αξίες μας όλα αυτά τα χρόνια καταφέραμε να έχουμε μια ιδιαίτερα ανοδική πορεία στο χώρο, προσθέτοντας καινούριες υπηρεσίες όπως η aqua yoga για εγκύους, οι ακαδημίες κολύμβησης, η αγωνιστική κολύμβηση και τα προγράμματα κολύμβησης για ενήλικες.

Πάντα με γνώμονα την αγάπη, την ακεραιότητα, την ενσυναίσθηση και τη συνεργασία.

Γιατί να παρακολουθήσω σεμινάρια baby swimming

Η βρεφική κολύμβηση είναι μια δραστηριότητα που πραγματικά χρειάζεται ιδιαίτερες γνώσεις και μεθοδολογία, κάτι που δε διδάσκεται τόσο εντατικά ακόμη στα Τμήματα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.

Πολλοί αθλητές κολύμβησης κατέχουν την τεχνική της κολύμβησης τέλεια. Όμως οι πρώην αθλητές όταν αναλαμβάνουν το ρόλο του προπονητή κολύμβησης, από τη μία γνωρίζουν αυτό καθ’αυτό το αντικείμενο άψογα κι εμπειρικά, από την άλλη αυτό δε σημαίνει ότι μπορούν να γίνουν και παιδαγωγοί. Γνωρίζουν τι σημαίνει να θέτεις αγωνιστικούς στόχους, όμως δε γνωρίζουν πώς εκπαιδεύεται ένας νέος ανθρωπος. Όσοι επιθυμούν να γίνουν εκπαιδευτές βρεφικής κολύμβησης ή εκμάθησης κολύμβησης νηπίων και άλλων ηλικιών, οφείλουν να γνωρίζουν την ιδιαίτερη εκπαιδευτική μέθοδο που χρειάζεται για να επικοινωνούν με τα βρέφη και τα παιδιά, αλλά και τους διαφορετικούς στόχους που πρέπει να θέτουν ανάλογα με την ηλικία του αθλούμενου.

Οι συμμετέχοντες στα σεμινάριά μας λαμβάνουν όλες τις θεωρητικές, ψυχολογικές, συμβουλευτικές και πρακτικές γνώσεις ώστε να ασκήσουν το επάγγελμα. Μέσα από την παρακολούθηση ζωντανών μαθημάτων, την πρακτική άσκηση στο νερό με τους εκπαιδευτές μας και τη θεωρητική εκπαίδευση θα αισθανθείτε ασφαλείς να διδάξετε τη βρεφική και νηπιακή κολύμβηση. Ακόμη, η επαφή με τους ανθρώπους που δημιούργησαν τα κολυμβητήριά μας θα σας δώσουν τις απαντήσεις για τον τρόπο με τον οποίο διαμορφώνεται, εξελίσσεται και αναβαθμίζεται ένα κολυμβητήριο βρεφικής κολύμβησης.

Η μάθηση είναι αλληλοτροφοδότηση. Έτσι, λοιπόν, τα σεμινάρια μας είναι μια ευκαιρία να γνωρίσουμε κι εμείς από κοντά ανθρώπους με τα ίδια ενδιαφέροντα. Οι άνθρωποι της ομάδας κολύμβησης Ιχθύς είναι το πιο σημαντικό κομμάτι. Πολλές ενδιαφέρουσες συνεργασίες και φιλίες έχουν προκύψει μέσα από αυτά τα σεμινάρια! Ανυπομονούμε γι’ αυτές που θα προκύψουν στο μέλλον!

Περισσότερες πληροφορίες

Ποιοι είναι οι εκπαιδευτές στα σεμινάρια baby swimming;

ΔΑΝΑΗ ΖΕΛΙΩΤΗ

Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια εκπαιδευτών Βρεφικής κολύμβησης από το Swimming Teaching Association (STA Tutor)

Θεωρία, Πρακτική & Εξετάσεις

ΝΙΚΟΛΑΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΚΟΥΜΗΣ

Ένας από τους πιο χαρισματικούς εκπαιδευτές βρεφικής κολύμβησης, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, Ιδρυτής της Ομάδας Κολύμβησης Ιχθύς, Εκπαιδευτής εκπαιδευτών Βρεφικής και νηπιακής Κολύμβησης, STA Certified, Austswim Certified, Birthlight Certified.

Πρακτική

Πού γίνονται;

Το θεωρητικό μέρος των σεμιναρίων πραγματοποιείται διαδικτυακά, μέσω πλατφόρμας zoom) και μπορείτε να επιλέξετε την ημερομηνία που σας βολεύει καλύτερα (10 & 11 Φεβρουαρίου 2024 ή 24 & 25 Φεβρουαρίου 2024)

Το πρακτικό μέρος των σεμιναρίων θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα (3 Μαρτίου 2024) και στη Θεσσαλονίκη (21 Απριλίου 2024).

Στην Αθήνα το σεμινάριο πραγματοποιείται στο κολυμβητήριο Blue Swimming Center στην Κυψέλη, Σκύρου 85.

Στη Θεσσαλονίκη το πρακτικό μέρος του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί στο Κολυμβητήριο Ιχθύς στην Καλαμαριά, Μιαούλη 18 και Σμύρνης. 

Στο πρακτικό μέρος επιλέγετε τον τόπο, Αθήνα ή Θεσσαλονίκη.

Πότε γίνονται;

Διοργανώνονται περίπου δύο κάθε χρονιά, σε τακτά χρονικά διαστήματα, οι ημερομηνίες των οποίων ανακοινώνονται εύλογο χρονικό διάστημα πριν. Τα 2 σεμινάρια για τη φετινή χρονιά  έχουν ως εξής:

Το θεωρητικό μέρος των σεμιναρίων πραγματοποιείται διαδικτυακά  10 & 11 Φεβρουαρίου 2024 ή 24 & 25 Φεβρουαρίου 2024.

Το πρακτικό μέρος των σεμιναρίων θα πραγματοποιηθεί:

3 Μαρτίου 2024 (Αθήνα) 

21 Απριλίου 2024 (Θεσσαλονίκη)

Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για το τρέχον σεμινάριο.

Ποιο είναι το κόστος;

Το κόστος του σεμιναρίου είναι 480 ευρώ.

Κλείστε άμεσα τη θέση σας και κερδίστε έκπτωση 30 €!

Για συμμετοχές στα σεμινάρια του STA έως και τις 10 Νοεμβρίου 2023, υπάρχει ειδική/προνομιακή τιμή με έκπτωση 30€ για όσους κλείσουν εγκαίρως τη συμμετοχή τους.

Στην τιμή περιλαμβάνονται σνακ και ροφήματα καθ’όλη τη διάρκεια του σεμιναρίου.

Προϋποθέσεις συμμετοχής;

Οι βασικές προϋποθέσεις για τη συμμετοχή στο σεμινάριο είναι οι ακόλουθες:

  • Να είναι άνω των 18 ετών
  • Η αγάπη για το νερό και τα παιδιά!

Περισσότερα για τις προϋποθέσεις μπορείτε να βρείτε κι εδώ.

*Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Αν επιθυμείτε κι εσείς να συμμετέχετε στα σεμινάρια baby swimming μπορείτε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας στην παρακάτω φόρμα και να αποστείλετε το βιογραφικό σας στο cv@ixthys.gr

Ιταλία Οκτ 2023

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο στην Ιταλία 2023

Λίγες ημέρες μετά την παράδοση της βοήθειας που χρειάστηκαν οι συνάνθρωποι μας στο Βόλο, Ομάδα Αλληλοβοήθειας Βόλου, ήρθε άλλη μια mind blowing (που λέμε και στο χωριό μας) εμπειρία για εμάς – στην Ιταλία – αυτή τη φορά και συγκεκριμένα στο Ρέτζιο Εμίλια!

Bazaar natureFinal 2023 (2)

Χριστουγεννιάτικο BAZAAR – “Χαίρει η Φύσις Όλη”

Φέτος τα Χριστούγεννα σας προσκαλούμε να γίνετε μέρος της χαράς μας και όλοι μαζί να σκορπίσουμε χρυσόσκονη νοιαξίματος και αγάπης!

Την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου από τις 17:00 μέχρι τις 21:00 και το Σαββάτο 16 Δεκεμβρίου από τις 10:00 μέχρι τις 21:00, η Ομάδα Κολύμβησης Ιχθύς, σε συνεργασία, με τους πιο υπέροχους ανθρώπους της οικοκοινότητας Αείφαρον και του ΣΕΓΕ, διοργανώνουμε ένα μοναδικό Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό Μπαζάρ!

Αυτό το μπαζάρ θα τα έχει όλα! Λαχειοφόρο αγορά, δράσεις, εκδηλώσεις, τραγούδια, κεράσματα, δωράκια κι άλλα πολλά!

BootCamp Ολιστικής και Θεραπευτικής Παιδαγωγικής στη Θεσσαλονίκη

Γνωρίζω και ψάχνω πώς να φροντίζω το Σώμα το δικό μου και του παιδιού μου;

Γνωρίζω και ψάχνω πώς να φροντίζω τα Συναισθήματα τα δικά μου και του παιδιού μου;

Γνωρίζω και ψάχνω πώς να φροντίζω το Νου το δικό μου και του παιδιού μου;

Και τι γίνεται με το Πνεύμα μας; Γνωρίζουμε και ψάχνουμε το ίδιο; 

Και ποιος διοικεί τα πράγματα στην τελική; 

Κι αν τα φροντίσουμε όλα αυτά σε ισορροπία πόσο πιο ψηλά θα πάμε;

STA  Σεμινάριο Προπονητών Βρεφικής και Νηπιακής Κολύμβησης

Σεμινάρια Πιστοποίησης Προπονητών στη Βρεφική και Νηπιακή Κολύμβηση STA, 2023-2024

Κατόπιν της πολύχρονης προπονητικής και εκπαιδευτικής μας εμπειρίας, στο χώρο της  διοργάνωσης μιας επιτυχημένης σειράς σεμιναρίων για προπονητές στη βρεφική και προσχολική κολύμβηση στη Θεσσαλονίκη, υπό την αιγίδα φυσικά, της Βρετανικής κολυμβητικής ακαδημίας, «Swimming Teachers’ Association (STA)» συνεχίζουμε ακάθεκτοι και σας ανακοινώνουμε με χαρά τα επόμενα σεμινάρια προπονητών Βρεφικής και Νηπιακής Κολύμβησης

Συνάντηση Γονέων και Προπονητών Ιανουάριος 2023

Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023, 16:00-20:00, στην πισίνα μας στην Καλαμαριά θα πραγματοποιηθεί η πρώτη, για αυτή τη χρονιά, συνάντηση γονέων – προπονητών για να μιλήσουμε για το εξάμηνο που μας πέρασε!

Η συνάντηση απευθύνεται κατά κύριο λόγο στους γονείς που έχουν κάποιο συγκεκριμένο θέμα να συζητήσουν με τους προπονητές των παιδιών τους, ενώ αφορά μόνο στα παιδιά που μπαίνουν στην πισίνα μόνα τους, δηλαδή χωρίς τη συνοδεία των γονέων, σε όποιο χώρο κι αν κολυμπάτε! 

Πώς λοιπόν θα μπορέσω να βοηθήσω το παιδί μου στο θέμα που αντιμετωπίζει κολυμβητικά; Πως θα ενδυναμώσω την κολυμβητική του πορεία και εξέλιξη; Έχει κάποια άρνηση ή είναι κάτι απλό που με τη σωστή καθοδήγηση θα το ξεπεράσει εύκολα και ευχάριστα; ποιους στόχους θέτουμε για το νέο τρίμηνο και πως τα πήγαμε στο τετράμηνο που πέρασε;

Αυτά και πολλά ακόμη θα συζητήσουμε σ’ αυτήν τη συνάντηση γονέων και προπονητών! Οι συναντήσεις είναι ιδιαίτερα σημαντικές, καθώς θα μπορούμε να μοιραζόμαστε από κοινού πολλές χρήσιμες πληροφορίες για να υποστηρίξουμε τα παιδιά αποτελεσματικότερα. 

Σημαντικές σημειώσεις

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΑΣ
ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20/01

Η διαδικασία είναι απλή!

Βήμα 1: Βρείτε τη φωτογραφία του προπονητή σας παρακάτω.

Βήμα 2: Πατάτε το link της φωτογραφίας του προπονητή του παιδιού σας.

Βήμα 3: Στην πλατφόρμα που ανοίγει επιλέγετε μετάβαση στην ημερομηνία.

Βήμα 4: Επιλέγετε την ημερομηνία 22 Ιανουαρίου 2023. 

Βήμα 5: Εμφανίζονται οι διαθέσιμες ώρες. Επιλέγετε την ώρα που σας βολεύει.

Βήμα 6: Συμπληρώνετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Βήμα 7: Πάτατε το κουμπί “Επιβεβαιώστε το ραντεβού σας”.

Βήμα 8: Μπράβο σας! Ολοκληρώσατε τη διαδικασία! Θα σας επιστραφεί και ένα επιβεβαιωτικό e mail, με όλες τις λεπτομέρειες της συνάντησης.

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας για την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023 και ώρες 16:00-20:00 (για τον προπονητή Πάρη Αγιαννιτόπουλο οι διαθέσιμες ώρες για ραντεβού είναι 11:00πμ-15:00μμ) στην Καλαμαριά με τον εκάστοτε προπονητή σας έως την Παρασκευή 20/01, στα παρακάτω links:

Κυριακή 22 Ιανουαρίου θα συναντηθούμε στην Καλαμαριά για αυτό το πολύ σημαντικό και εποικοδομητικό μοίρασμα! Σας περιμένουμε!!!